Πενήντα Έλληνες και ξένοι ομιλητές στο 6ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του κλάδου. Οι βασικές τοποθετήσεις.

Πενήντα Έλληνες και ξένοι ομιλητές στο 6ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 50 κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι τόνισαν ιδιαίτερα την αξία του ετήσιου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης ως θεσμού πλέον, η φετινή, 6η κατά σειρά, συνάντηση απέδειξε ότι επέστρεψε δυναμικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από το κατάμεστο ball room του Athenaeum InterContinental, με την υπογραφή της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και της ethosEVENTS, εταιρείας του ομίλου ethosGROUP, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr, από το πρωί της Πέμπτης 8 Μαΐου 2025 έως αργά το απόγευμα, κορυφαίοι πολιτειακοί και θεσμικοί ομιλητές, ακαδημαϊκοί, ανώτατοι διοικητικοί ηγέτες, εκπρόσωποι εργοδοτριών εταιρειών, εργαζομένων και επαγγελματικών ενώσεων, εμβληματικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Επαγγελματικής Ασφάλισης, όπως επίσης και εξέχοντες επαγγελματίες της επιχειρηματικής κοινότητας και της αγοράς εργασίας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανέδειξαν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Επαγγελματικής Ασφάλισης μέσα από μια πλούσια θεματολογία που ανέπτυξαν γύρω από τον κεντρικό τίτλο «Το νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα της Επαγγελματικής Ασφάλισης».

*Δείτε αναλυτικά τις βασικές τοποθετήσεις στην στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v