Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Υπογραφή σύμβασης με ΥΠΟΙΚ

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου 956.901,69 ευρώ, συμπεριλαμβανομενου Φ.Π.Α., υπεγράφη στις 22/12 μεταξύ της Ενώσεως Εταιριών Βyte - Aρχέτυπον, στην οποία η εταιρεία Βyte Computer συμμετέχει με ποσοστό 70% και του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Byte: Υπογραφή σύμβασης με ΥΠΟΙΚ
Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου 956.901,69 ευρώ, συμπεριλαμβανομενου Φ.Π.Α., υπεγράφη στις 22/12 μεταξύ της Ενώσεως Εταιριών Βyte - Aρχέτυπον, στην οποία η εταιρία Βyte Computer συμμετέχει με ποσοστό 70% και του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Ειδικότερα, πρόκειται για το έργο: ”Ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα Γενικού Χημείου του Κράτους (ΟΠΣ-ΓΧΚ)”, προκηρυχθέντος υπό της ανωτέρω Αναθετούσης Αρχής διά της υπ’ αριθμ. πρωτ.: 1038955/ 12029/0005/ 18-4-2006 αποφάσεως του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και κατακυρωθέντος δυνάμει της υπ’ αριθμ. 1094671/15311/0005/ 16-10-2006 αποφάσεως του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 956.901,69 ευρώ, συμπεριλαμβανομενου Φ.Π.Α., και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι δέκα έξι (16) μήνες, όπως η έναρξη αυτή καθορίζεται ειδικώτερα στην σύμβαση.

Όπως επισημαίνεται, το έργο αφορά στην προμήθεια και υλοποίηση του απαιτουμένου εξοπλισμού πληροφορικής και λογισμικού, στην σχεδίαση και ανάπτυξη της πύλης του ΓΧΚ και των εφαρμογών, οι οποίες συνθέτουν το ΟΠΣ του ΓΧΚ, στην αναβάθμιση (μετάπτωση) των υπαρχουσών εφαρμογών του ΓΧΚ για την λειτουργία τους στον προμηθευθησόμενο εξοπλισμό, και στη μελέτη, κατασκευή ή επέκταση υπαρχούσης δομημένης καλωδιώσεως τόσον στην Κεντρική όσον και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΓΧΚ.

Επιπλέον, στην εγκατάσταση του αναγκαίου δικτυακού εξοπλισμού για τα 52 σημεία παρουσίας του ΓΧΚ πέραν του δικτύου WAN από το έργο ΣΥΖΕΥΞΙΣ, στην εγκατάσταση του λογισμικού του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος στον κεντρικό εξοπλισμό, τον οποίον θα διαθέσει η ΓΓΠΣ για τον σκοπό αυτό, την ρύθμιση (tuning) των εφαρμογών και των βάσεων δεδομένων, ώστε να εξασφαλίζεται η αποδοτικώτερη λειτουργία των εφαρμογών στον κεντρικό εξοπλισμό, τον οποίον θα διαθέσει η ΓΓΠΣ, την υποστήριξη του Υπουργείου κατά την διάρκειαν της πιλοτικής λειτουργίας και της παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος, στην παροχή υπηρεσιών εκπαιδεύσεως σε επιλεγμένο σύνολο χρήστων και στην παροχή εγγυημένου επιπέδου υπηρεσιών Τεχνικής Υποστηρίξεως του έργου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v