Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: Εγκρίθηκε η απορρόφηση της Νίκας Κρήτη

Εγκρίθηκε από το ΥΠΑΝ στις 29/12/06 η η συγχώνευση των εταιριών Π.Γ. Νίκας και της Νίκας Κρήτη με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού της απορροφώμενης έχει οριστεί, με απόφαση του Δ.Σ, αυτή της 31/12/2005. Αναβλήθηκε επ’ αόριστο η συγχώνευση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας Νίκας Σπάρτη λόγω νέου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Νίκας: Εγκρίθηκε η απορρόφηση της Νίκας Κρήτη
Εγκρίθηκε από το ΥΠΑΝ στις 29/12/06 η η συγχώνευση των εταιριών Π.Γ. Νίκας και της Νίκας Κρήτη με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού της απορροφώμενης έχει οριστεί, με απόφαση του Δ.Σ, αυτή της 31/12/2005.

Με δεδομένο ότι η Π.Γ. Νίκας κατείχε το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Νίκας Κρήτη δεν προκαλείται αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της πρώτης κατά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης και επομένως δεν υπάρχει σχέση ανταλλαγής μεταξύ των μετόχων.

Με 31/12/2006 θα γίνουν οι εγγραφές μεταφοράς των οικονομικών δεδομένων της Νίκας Κρήτη στα βιβλία της Π.Γ. Νίκας.

Επιπλέον η εταιρία Π.Γ. Νίκας ανακοινώνει ότι με απόφαση του Δ.Σ. αναβλήθηκε επ’ αόριστο η συγχώνευση της κατά 100% θυγατρικής της εταιρίας Νίκας Σπάρτη λόγω νέου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v