Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Διεύρυνση της συνεργασίας με την Google

Στη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Google προχωρά η Byte. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να προχωρήσουν στις σχετικές ανακοινώσεις.

Byte: Διεύρυνση της συνεργασίας με την Google
Στη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Google προχωρά η Byte. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να προβούν στις σχετικές ανακοινώσεις.

Βάσει του πλάνου της συνεργασίας Google - Byte, η ελληνική εταιρία πληροφορικής, εκτός των λύσεων Google Search Appliance και Google Mini που διαθέτει ήδη στην ελληνική αγορά, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, θα αναλάβει την αντιπροσώπευση επιπλέον προϊόντων της Google.

Παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα τη δραστηριοποίησή της στο εξωτερικό, διαθέτοντας τα προϊόντα και τις λύσεις της Google στις χώρες της ΝΑ. Ευρώπης. Να σημειωθεί ότι η Byte ήδη δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια, στην Κεντρική Ευρώπη και στη Ν. Αφρική ως integrator για την υλοποίηση έργων πληροφορικής για λογαριασμό πελατών της εισηγμένης εταιρίας από τον χώρο της βιομηχανίας, των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιών που έχουν αναπτυχθεί στο εξωτερικό.

Λ. Καλαμαρά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v