Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Δ.Ρόρρης

Την αποχώρηση του κ. Διονυσίου Ρόρρη, δ/ντος συμβούλου, και την παραίτησή του από τη θέση του ως αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας με ισχύ από την 23η Μαΐου 2007 γνωστοποίησε η εταιρία Π.Γ. Νίκας, επιβεβαιώνοντας χθεσινό δημοσίευμα του euro2day.gr. Εκλογή του κ. Λ. Κολιούλη.

Νίκας: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Δ.Ρόρρης
Την αποχώρηση του κ. Διονυσίου Ρόρρη, δ/ντος συμβούλου, και την παραίτησή του από τη θέση του ως αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας με ισχύ από την 23η Μαΐου 2007 γνωστοποίησε η εταιρία Π.Γ. Νίκας, επιβεβαιώνοντας χθεσινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ευχαριστεί τον κ. Ρόρρη για τη συνεργασία και το έργο του τα τελευταία χρόνια κατά τα οποία είχε την ευθύνη της διοίκησης της εταιρίας.

Το διοικητικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 23ης Μαΐου 2007 αποφάσισε την εκλογή του κ. Λεωνίδα Κολιούλη στη θέση του κ. Ρόρρη ως αντιπροέδρου του Δ.Σ., η οποία θα υποβληθεί προς έγκριση στην επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Ο κ. Κολιούλης αναλαμβάνει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ από την 22α Μαΐου 2007, υπαγόμενος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

Ο κ. Κολιούλης είναι Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε στην Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως (3Ε) Α.Ε. από το 1983 έως το 2004 σε διάφορες θέσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Την περίοδο 2001-2004 διετέλεσε γενικός διευθυντής Ελλάδας. Το διάστημα 2005-2007 κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής εταιρίας του ομίλου Τιτάν, Ιντερμπετόν.

Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται στον κ. Λ. Κολιούλη με τη συνεργασία των εργαζομένων και στελεχών της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ καλή επιτυχία στο έργο του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v