Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Αύξηση 47,40% στα κέρδη μετά φόρων

Τα κέρδη μετά φόρων του ομίλου της Byte Computer διαμορφώθηκαν σε 1 εκατ. ευρώ για το α’ τρίμηνο του 2007, αυξημένα κατά 47,40% από το α’ τρίμηνο πέρυσι.

Byte: Αύξηση 47,40% στα κέρδη μετά φόρων
Ο κύκλος εργασιών του ομίλου της Byte Computer ανήλθε σε 14,44 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 31,40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Τα κέρδη μετά φόρων διαμορφώθηκαν σε 1 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 47,40% από το α’ τρίμηνο πέρυσι.

Τα EBITDA ανήλθαν στα 1,76 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 25,80% έναντι του α’ τριμήνου του 2006.

Ταυτόχρονα, σε επίπεδο μητρικής εταιρίας, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 45,30% και διαμορφώθηκε σε 11,63 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι, ενώ τα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν σε 944.544 ευρώ, ενισχυμένα κατά 39,40% συγκριτικά με το α’ τρίμηνο του 2006.

Ο κ. Σπύρος Βυζάντιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Byte Computer, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε:

”Τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώνουμε σήμερα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά και καταδεικνύουν τη δυναμική τροχιά ανάπτυξης που διανύει η εταιρία μας. Στη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους εφαρμόσαμε τη στρατηγική μας με συνέπεια και αφοσίωση, τοποθετώντας την εταιρεία ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων που έχουμε θέσει και αφορούν, τόσο στη διατήρηση της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στην ελληνική αγορά, όσο και στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε νέες αγορές, με καινοτομικά προϊόντα και πρωτοποριακές λύσεις.

Στην κατεύθυνση αυτή, κεφαλαιοποιώντας την ως σήμερα εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική συνεργασία μας με τη Google στην Ελλάδα, διευρύναμε τη δραστηριότητά μας, με συνέπεια στον επιχειρησιακό προγραμματισμό μας, υλοποιώντας εξαγωγές επιχειρησιακών λύσεων Google στην Αίγυπτο, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Αγορές στρατηγικής σημασίας για τη Βyte, στις οποίες στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την παρουσία μας το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία μας στο Δημόσιο Τομέα, στη διάρκεια του α’ τριμήνου του 2007 η Βyte υπέγραψε συμβάσεις με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τη ΔΕΣΜΗΕ, οι οποίες επιβεβαιώνουν την τεχνογνωσία και εξειδίκευση που κατέχουμε”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v