Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανανεωμένο εταιρικό site για την Ευρωπαική Πίστη

Στο νέο site ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για την ανάγκη που επιθυμεί να καλύψει, να εκδηλώσει ενδιαφέρον για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, να συγκρίνει τιμές ή και να αγοράσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Ανανεωμένο εταιρικό site για την Ευρωπαική Πίστη
Στον αέρα βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο site της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη.

Βασικός στόχος του νέου site είναι να αναδείξει το φρέσκο χαρακτήρα, τη λειτουργική δομή και την απλότητα της πληροφόρησης προς το χρήστη, ακολουθώντας παράλληλα και τη νέα τάση της τεχνολογίας: Μεγάλες φωτογραφίες και ενότητες με εμφανείς γραμματοσειρές που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει scroll down όπως στα tablets και στα κινητά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο www.europaikipisti.gr ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για την ανάγκη που επιθυμεί να καλύψει, να εκδηλώσει ενδιαφέρον για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, να συγκρίνει τιμές ή και να αγοράσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για την εταιρία, να αναζητήσει σε χάρτη το πλησιέστερο κατάστημα της Ευρωπαϊκής Πίστης, καθώς και να ενημερωθεί για όλα τα νέα της εταιρίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v