Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Αύξηση 50% στα κέρδη μετά φόρων εξαμήνου

Τα κέρδη μετά φόρων του Ομίλου της Byte Computer για το εξάμηνο του 2007 διαμορφώθηκαν σε 1,44 εκατ. ευρώ σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 50%.

Byte: Αύξηση 50% στα κέρδη μετά φόρων εξαμήνου
Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου της Byte Computer για το εξάμηνο του 2007 ανήλθε σε 27,02 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 29,77% έναντι του περσινού εξαμήνου.



Τα κέρδη μετά φόρων διαμορφώθηκαν σε 1,44 εκατ. ευρώ σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 50%. Τα EBITDA ανήλθαν στα 2,84 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 32,71% συγκριτικά με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2006.

Ταυτόχρονα, σε επίπεδο μητρικής εταιρίας, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 39,56% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006 και διαμορφώθηκε σε 21,06 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη μετά φόρων παρουσίασαν επίσης εντυπωσιακή αύξηση ενισχυμένα κατά 52,57% σε σχέση με το 2006 και διαμορφώθηκαν στα 1,48 εκατ. ευρώ.

Τα EBITDA ανήλθαν σε 2,7 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 35,67% σε σχέση με το Α’εξάμηνο του 2006.

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο κ. Σπύρος Βυζάντιος, Πρόεδρος και Διευθύνων της Byte Computer δήλωσε:

”Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς η σταθερή προσήλωση που επιδεικνύουμε στην εφαρμογή του πλάνου στρατηγικής ανάπτυξης της Βyte Computer και η επιτυχής υλοποίηση των σημαντικών έργων πληροφορικής που έχουμε αναλάβει στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα αντανακλώνται και αποτυπώνονται στα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου που ανακοινώνουμε σήμερα.

Με κύριο γνώμονα και κινητήριο μοχλό τη διατήρηση και ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά πληροφορικής, την προσφορά προηγμένων και εξελιγμένων προϊόντων και υπηρεσιών και την εξίσου δυναμική παρουσία μας στις χώρες τις Βαλκανικής, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά και συντονισμένα προκειμένου για τη διατήρηση και ενίσχυση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης που έχουμε επιτύχει”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v