Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Απορροφά 3 θυγατρικές εταιρίες

Στην απορρόφηση 3 θυγατρικών εταιριών σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κοζάνη προχωρά η Euromedica σύμφωνα με τις σημερινές αποφάσεις των ΔΣ των επιχειρήσεων, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του euro2day.gr

Euromedica: Απορροφά 3 θυγατρικές εταιρίες
Στην απορρόφηση 3 θυγατρικών εταιριών σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κοζάνη αντίστοιχα, προχωρά η Euromedica σύμφωνα με τις σημερινές αποφάσεις των ΔΣ των 4 επιχειρήσεων, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του euro2day.gr.

Αναλυτικότερα η EUROMEDICA γνωστοποιεί ότι το ΔΣ της εταιρίας και τα ΔΣ των ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. και ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., κατά την συνεδρίασή τους, στις 28/09/07, αποφάσισαν την συγχώνευση δι’ απορροφήσεως των εταιριών ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. και ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. από την EUROMEDICA.

Ως ημερομηνία μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30 Σεπτεμβρίου 2007.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των απορροφώμενων εταιρειών θα αναθέσουν στην BDO Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε., τη σύνταξη της σχετικής εκθέσεως για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων, των ισολογισμών μετασχηματισμού.

Επίσης τα Διοικητικά Συμβούλια των εμπλεκομένων εταιρειών θα αναθέσουν σε χρηματοοικονομικό σύμβουλο την αποτίμηση των εταιριών προκειμένου για τον προσδιορισμό των σχέσεων ανταλλαγής μεταξύ EUROMEDICA A.E. και των τριών απορροφώμενων εταιριών.

Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των εκ του νόμου οριζομένων εγκρίσεων των αρμοδίων εταιρικών οργάνων και των αρμοδίων αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v