Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες εξαγορές από την Euromedica

Η Euromedica γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκαν εξαγορές ποσοστών σε τρεις εταιρίες που λειτουργούν Διαγνωστικά Κέντρα στην Ελλάδα. Με τις παραπάνω εξαγορές, η Euromedica ανεβάζει τον αριθμό του πανελλαδικού δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας σε 37 κέντρα.

Νέες εξαγορές από την Euromedica
Η Euromedica γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκαν εξαγορές ποσοστών σε τρεις εταιρίες που λειτουργούν Διαγνωστικά Κέντρα στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα ανακοινώνει την:

α) συμφωνία για συμμετοχή της Euromedica κατά ποσοστό 35% στην ”ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (διακριτικός τίτλος ”ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΛΕΣΒΟΥ Ι.Α.Ε.”), η οποία λειτουργεί διαγνωστικό εργαστήριο (με αξονικό τομογράφο) στη Μυτιλήνη Νομού Λέσβου.

Η συμμετοχή αυτή πραγματοποιήθηκε με εξαγορά μετοχών, έναντι τιμήματος 300.000 ευρώ, και με συμμετοχή σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κατά ποσό 171.000 ευρώ, η οποία αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας της 5.11.2007.

β) προσυμφωνία εξαγοράς από τη Euromedica ποσοστού 49% των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας που θα προέλθει από μετατροπή της ΕΠΕ ”ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ε.Π.Ε.”, η οποία λειτουργεί διαγνωστικό εργαστήριο (με αξονικό τομογράφο) στην Καστοριά, έναντι τιμήματος 147.000 ευρώ.

γ) εξαγορά από την ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΟΥ Ι.Α.Ε., στην οποία συμμετέχει η Euromedica, ποσοστού 49% των μετοχών της εταιρίας ”ΠΟΛΥΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Ι.Α.Ε.”, που λειτουργεί διαγνωστικό εργαστήριο (με αξονικό τομογράφο) στην Κατερίνη, έναντι ποσού 173.000 ευρώ. Οι υπόλοιπες μετοχές των παραπάνω εταιριών παραμένουν σε ιατρούς.

Με τις παραπάνω εξαγορές, η Euromedica ανεβάζει τον αριθμό του πανελλαδικού δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας σε 37 κέντρα, 16 από τα οποία βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), 5 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη και Καστοριά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v