Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Inform Λύκος: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε η ετήσια παρουσίαση της Inform Λύκος στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στην εξαγορά της Austria Card, στα νέα δεδομένα που η εξαγορά διαμορφώνει για τον Όμιλο, καθώς και στις προοπτικές που δημιουργούνται.

Inform Λύκος: Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε η ετήσια παρουσίαση της Inform Λύκος στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά στους κύριους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας, οι οποίοι είναι η έκδοση λογαριασμών και statements, η κατασκευή και προσωποποίηση καρτών και η συνολική διαχείριση εντύπων για οργανισμούς και εταιρείες. Στην συνέχεια η παρουσίαση επικεντρώθηκε στην εξαγορά της Austria Card, στα νέα δεδομένα που η εξαγορά διαμορφώνει για τον Όμιλο, καθώς και στις προοπτικές που δημιουργούνται.

Η Inform Λύκος σήμερα δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με πωλήσεις σε περισσότερες από 30 χώρες. Διαθέτει 6 παραγωγικές μονάδες σε 3 χώρες και 6 κέντρα προσωποποίησης καρτών σε 6 χώρες. Απασχολεί περισσότερους από 1250 εργαζομένους σε 8 χώρες, από τους οποίους 80 ανήκουν στην Έρευνα & Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Εξυπηρετεί όλες τις Ελληνικές και Αυστριακές Τράπεζες που επεκτείνονται δυναμικά στην ίδια γεωγραφική περιοχή, και έχει ως στρατηγικό συνεταίρο την Κεντρική Τράπεζα της Αυστρίας.

Η Austria Card συγκεκριμένα, διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο και ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στον χώρο των έξυπνων καρτών στον Τραπεζικό χώρο στην Ευρώπη. Έχει υλοποιήσει περισσότερα από 80 έργα EMV για πολύ σημαντικές αυστριακές τράπεζες όπως η Erste Bank και η Raiffeisen Bank.

Το 2007 η Austria Card αναμένεται να εμφανίσει κύκλο εργασιών στα 58,1 εκατομμύρια ευρώ, κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) στα 6,1 και κέρδη προ φόρων και τόκων στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Austria Card θα ενοποιηθούν από την Inform Λύκος στην οικονομική χρήση του 2008 και αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση των μεγεθών του Ομίλου.

Επιπλέον, η προσθήκη της Αυστριακής εταιρείας δημιουργεί σημαντικές συνέργιες στον Όμιλο, όχι μόνο από οικονομίες κλίμακας λόγω του κοινού δικτύου προμηθειών, αλλά κυρίως από τις προοπτικές για επέκταση των πωλήσεων καθώς πλέον ο Όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v