«Καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου» αναδείχθηκε το ZARO’s

Το νερό του Ψηλορείτη απέσπασε το χρυσό βραβείο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, μπροστά από το νερό Artesia των καταρρακτών του Μίσιγκαν και το νορβηγικό Svalbaroi Polar Iceberg Water, το επονομαζόμενο και «νερό των 100 ευρώ».

«Καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου» αναδείχθηκε το ZARO’s
Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» απέσπασε το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S, στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο.

Η απονομή των βραβείων, που θεωρούνται από τους ειδικούς τα «Όσκαρ Νερού», πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 600 νερά από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, η όψη, η γεύση, η επίγευση και η υφή. Η διαδικασία της αξιολόγησης διήρκησε δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δοκιμές για κάθε νερό.

Επισημαίνεται ότι τη δεύτερη θέση, πίσω από το ZARO’S, κατέλαβε το νερό Artesia από τους περίφημους καταρράκτες Crystal τoυ Μίσιγκαν των ΗΠΑ και την τρίτη θέση το επονομαζόμενο και ως «νερό των 100 ευρώ», το νορβηγικό Svalbaroi Polar Iceberg Water.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση για το ZARO’S, αφού την περσινή χρονιά κατάφερε να λάβει την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το "Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi" που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών.

Όπως αναφέρει η εταιρία, οι συνεχείς διακρίσεις επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή πορεία του ZARO’S αφού κατά την περσινή χρονιά, εκτός από τη σημαντική ενίσχυση του μεριδίου του στην ελληνική αγορά, υπήρξε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις με ενδεικτική την αύξηση-ρεκόρ 128% στις εξαγωγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v