Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Epsilon Net με την ΒΕ Business Exchanges και την Crowe SOL

Το πακέτο υπηρεσιών MyBusiness απευθύνεται σε νεοσύστατες, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συνεργασία Epsilon Net με την ΒΕ Business Exchanges και την Crowe SOL

Η Epsilon Net και η ΒΕ Business Exchanges  «γέννησαν» το MyBusiness, ένα πρωτοποριακό πακέτο υπηρεσιών, σημαντικό εργαλείο  για νεοσύστατες, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο παρέχεται αποκλειστικά από την ΒΕ Business Exchanges.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Epsilon Net, το MyBusiness στηρίχθηκε στην τεχνολογία PYLON με στόχο να προσφέρει στους χρήστες του πρόσβαση σε υπηρεσίες ομογενοποιημένης λογιστικής και βέλτιστες πρακτικές με σκοπό αυξανόμενα οικονομικά οφέλη. Επιπρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε Portal οικονομικής και συμβουλευτικής πληροφόρησης , εγκατεστημένο σε Microsoft Azure Cloud περιβάλλον.

Σε συνεργασία και με την Crowe SOL προσφέρεται ολοκληρωμένο σύστημα αριθμοδεικτών και αναφορών το οποίο σε πραγματικό χρόνο βοηθάει τον πελάτη να έχει ολοκληρωμένη και αξιόπιστη οικονομική ενημέρωση για τα δεδομένα της επιχείρησης του.

Βάσει των δεδομένων που διαχειρίζεται η βάση της λογιστικής εφαρμογής δημιουργούνται έξυπνα μηχανογραφικά alert καθώς και επισημάνσεις περιπτώσεων που ενέχουν οικονομικό κίνδυνο.

Τέλος διατίθεται ενσωματωμένο διαδικτυακό forum για ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και καίριων ζητημάτων που απασχολούν τους χρήστες. Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με τις λύσεις CRM και την δυνατότητα εκτέλεσης ενημερωτικών ενεργειών, όπως η επισήμανση  δυνατότητας  ένταξης σε ΕΣΠΑ και άλλους αναπτυξιακούς νόμους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v