Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Sunlight από τον διεθνούς φήμης όμιλο Hyster-Yale

Η εταιρεία, έχοντας από το 2012 χτίσει μία σχέση υψηλής αξιοπιστίας με το διεθνή όμιλο Hyster-Yale, βραβεύθηκε στην κατηγορία «Above & Beyond».

Διάκριση της Sunlight από τον διεθνούς φήμης όμιλο Hyster-Yale

Μία ακόμη διάκριση για το 2018 απέσπασε η Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, στο πλαίσιο των βραβείων που απονείμει κάθε χρόνο στους προμηθευτές του ο όμιλος Hyster-Yale, ένας από τους μεγαλύτερους σε διεθνές επίπεδο κατασκευαστές περονοφόρων, ανυψωτικών μηχανημάτων και σχετικών εξαρτημάτων, κάτω από τα εμπορικά σήματα Hyster και Yale.

Πιο συγκεκριμένα, η Sunlight, έχοντας από το 2012 χτίσει μία σχέση υψηλής αξιοπιστίας με το διεθνή Όμιλο Hyster-Yale, βραβεύθηκε στην κατηγορία «Above & Beyond». Η συγκεκριμένη κατηγορία, στοχεύει στην ανάδειξη του προμηθευτή που έμπρακτα έχει αποδείξει την ικανότητα να προσφέρει στους πελάτες του καινοτόμες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Hyster-Yale, είναι ο 5ος μεγαλύτερος κατασκευαστής περονοφόρων παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών $3.2 δισ. Αναπτύσσει σχέσεις και συνεργάζεται με πελάτες, προμηθευτές και αντιπροσώπους για περισσότερα από 80 χρόνια, στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής της πώλησης και της τεχνικής υποστήριξης ανυψωτικών οχημάτων και εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο κάτω από τα εμπορικά σήματα Hyster και Yale. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του, ο όμιλος Hyster-Yale κάθε χρόνο βραβεύει τους προμηθευτές του, αναδεικνύοντας εκείνους που ξεχωρίζουν και ανταποκρίνονται σε μία σειρά από αυστηρά κριτήρια όπως η ποιότητα, οι χρόνοι και η ακρίβεια στις παραδόσεις, η ανταγωνιστικότητα, η ανάπτυξη προϊόντων και η τεχνική υποστήριξη.

H μακροχρόνια συνεργασία της Sunlight με τον όμιλο Hyster-Yale, περιλαμβάνει την πώληση μιας ευρείας γκάμας μπαταριών κίνησης και εξαρτημάτων τους για τα Ηλεκτρικά Οχήματα Βιομηχανικής Χρήσης του ΗΥG στα εργοστάσια παραγωγής και σε πελάτες τους, σε πάνω από 55 χώρες ανά τον κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της μακροχρόνιας σχέσης είναι και η φετινή βράβευση, ως Above & Beyond προμηθευτής, προσφέροντας στην Hyster-Yale εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω από τα δεδομένα της αγοράς.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν την προσήλωση της SUNLIGHT να λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις των πελατών της και ιδιαίτερα των OEMs (Original Equipment Manufacturers). Με συνεχή στόχο να αναπτύσσει περαιτέρω την ήδη παγκόσμια παρουσία της, παραμένει προσηλωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v