Νέο συμβόλαιο στο Μαρόκο για την Intralot

Η νέα σύμβαση αφορά σε αρχική συμφωνία για οκτώ χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι δύο επιπλέον χρόνια, με έναρξη του νέου έργου την 1η Ιανουαρίου 2020.

Νέο συμβόλαιο στο Μαρόκο για την Intralot

Η Intralot ανακοινώνει την υπογραφή της νέας σύμβασης της Intralοt Maroc, θυγατρικής του Ομίλου Intralοt που λειτουργεί ως Προμηθευτής Τυχερών Παιχνιδιών στο Μαρόκο, με την La Marocaine Des Jeux et des Sports (MDJS), την κρατική λοταρία αθλητικού στοιχηματισμού του Μαρόκου, μετά από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία, για την παροχή της συνολικής διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών λοταρίας, αθλητικού στοιχηματισμού και στιγμιαίων λαχείων σε όλα τα κανάλια λιανικής, διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Η σύμβαση αφορά σε αρχική συμφωνία για οκτώ χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι δύο επιπλέον χρόνια, με έναρξη του νέου έργου την 1η Ιανουαρίου, 2020.

Με το νέο συμβόλαιο, η Intralοt Maroc, η οποία προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην MDJS από το 2010, θα συνεχίσει να προμηθεύει τον Οργανισμό με προηγμένα τερματικά λοταρίας και λύσεις λογισμικού και να παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στον Οργανισμό, στους λιανικούς πωλητές και στους παίκτες, ενώ θα σχεδιάσει και υλοποιήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ για να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη των παιχνιδιών και της αγοράς. Επιπλέον, θα επεκτείνει το δίκτυο λιανικής της MDJS σε 1.600 POS και θα αναπτύξει περαιτέρω τα κανάλια πωλήσεων της MDJS, ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους και η εμπειρία των παικτών σε όλα τα κανάλια.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Intralοt, δήλωσε: «Η MDJS είναι ένας πολύτιμος πελάτης της Intralοt την τελευταία δεκαετία και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας ανατέθηκε ένα νέο συμβόλαιο, για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη παρουσία μας στο Μαρόκο. Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια συνεργασία μας και απεικονίζει την εμπιστοσύνη της κρατικής λοταρίας αθλητικού στοιχηματισμού στις λύσεις επόμενης γενιάς της Intralοt, οι οποίες θα εξασφαλίσουν μακροχρόνια καινοτομία και ανάπτυξη για την MDJS, παράγοντας τελικά επιπλέον έσοδα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Μαρόκου».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v