Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου τα Salus Index Awards από την New Times Publishing

Καινοτομία της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η βράβευση των σημαντικότερων εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου τα Salus Index Awards από την New Times Publishing

Ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στις 17:00, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens. Στη διάρκειά της θα δοθούν οι φερώνυμες διακρίσεις αριστείας αφενός στους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και αφετέρου σε σημαίνουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν με τις επιστημονικές τους επιδόσεις.

Α. Οι διακρίσεις στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων, βασίζονται σε αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ερευνητικά προγράμματα.

Οι διακρίσεις SALUS INDEX AWARDS 2019 θα δοθούν στις επιχειρήσεις - μεταξύ άλλων - των υποκλάδων:

α) Φαρμακοβιομηχανία,

β) Εισαγωγικές και Εμπορικές Φαρμακευτικές Επιχειρήσεων,

γ) Φαρμακαποθήκες,

δ) Διαγνωστικά Κέντρα,

ε) Κλινικές,

στ) Επιχειρήσεις Επιστημονικών Μηχανημάτων και Ιατρικών Ειδών,

ζ) Εταιρείες καλλυντικών,

η) Κέντρα Ομορφιάς,

θ) Εταιρείες Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Β. Καινοτομία της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η βράβευση των σημαντικότερων εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου. Στο forum θα δοθούν διακρίσεις σε σπουδαίους γιατρούς που διακρίθηκαν με το επιστημονικό τους έργο και που αποτελούν παράδειγμα καινοτόμου δραστηριότητας και συγγραφικού έργου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός.

Στον οδηγό, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Σπύρος Κτενάς, Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και Νεκταρία Καρακώστα θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, επιφανών εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τομέα, καθώς επίσης και ειδικό section με τις σημαντικότερες παρουσίες της ιατρικής κοινότητας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι η συγκεκριμένη εκδήλωση αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του κόσμου της υγείας αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων φαρμάκων – καλλυντικών – συμπληρωμάτων διατροφής που στηρίζουν την απασχόληση και την ελληνική οικονομία, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v