Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΡΣΕΥΣ: Οι Λεωνίδας Κολιούλης και Δημήτριος Δημητρίου νέα μέλη στο ΔΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της πΕΡΣΕΎς.

ΠΕΡΣΕΥΣ: Οι Λεωνίδας Κολιούλης και Δημήτριος Δημητρίου νέα μέλη στο ΔΣ

Η «ΠΕΡΣΕΥΣ» ανακοινώνει ότι κατόπιν της παραίτησης του κου Παναγή Μιχαήλ από την ιδιότητά του ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. με ημερομηνία 27/11/2019 καθώς και της κας Λάζαρη Αδαμαντίνης από την ιδιότητά της ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου με ημερομηνία 27/11/2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την συνεδρίασή της 29/11/2019, αποφάσισε την αντικατάσταση τους από τους κ.κ. Λεωνίδα Κολιούλη, Μη εκτελεστικό μέλος και Δημήτριο Δημητρίου, Μη εκτελεστικό Μέλος και συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση και με τις παρακάτω ιδιότητες:

1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ του Βασιλείου, Πρόεδρος του Δ.Σ. – Εκτελεστικό μέλος.

2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ του Βασιλείου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. –Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.

3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ του Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος.

4. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ του Ιωάννη, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος.

5. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥ του Αριστείδη, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος.

6. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΛΙΟΥΛΗΣ του Κωνσταντίνου, Μη εκτελεστικό μέλος.

7. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Βασιλείου, Μη εκτελεστικό μέλος.

Σημειώνεται ότι η συνολική άσκηση των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αναφέρονται στο καταστατικό της εταιρείας, εκτός των περιπτώσεων που ο νόμος ή το καταστατικό απαιτούν συλλογική ενέργεια, ενώπιον πάσης ημεδαπής αρχής και τρίτου προσώπου, δίδεται στους κ.κ. Γεώργιο Αντύπα του Βασιλείου και Χρήστο Μπουγιουκλή του Αθανασίου, όπως ειδικότερα ορίζονται στο σχετικό πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κα Αδαμαντίνη Λάζαρη παραιτήθηκε επίσης και από μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας με ημερομηνία 27/11/2019 και για την αντικατάσταση της, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι θα προβεί άμεσα σε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v