Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Υπογραφή σύμβασης με τον ΕΔΟΕΑΠ

Με βάση τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση, οι 30.000 ασφαλισμένοι δημοσιογράφοι θα έχουν στο εξής πλήρη κάλυψη των περιστατικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στο ΙΑΣΩ Αθήνας και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Όμιλος ΙΑΣΩ: Υπογραφή σύμβασης με τον ΕΔΟΕΑΠ

Σύμβαση με τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης & Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), το Ταμείο των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό κλπ), υπέγραψε ο Όμιλος ΙΑΣΩ. Στο Ταμείο περίθαλψης και επικούρησης των δημοσιογράφων είναι ασφαλισμένοι πάνω από 30.000 μέλη, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Με βάση τη σύμβαση, τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης τόσο στο ΙΑΣΩ Αθήνας όσο και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που βρίσκεται στη Λάρισα.

Με βάση τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση, οι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν στο εξής πλήρη κάλυψη των περιστατικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία) στο ΙΑΣΩ Αθήνας (Γενική, Γυναικολογική και Μαιευτική κλινική) και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα, το οποίο καλύπτει την περιφέρεια της Κεντρικής Ελλάδας, σημειώνει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v