Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: 10 Ιανουαρίου η δίκη της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Οι κατηγορούμενοι με τη δράση τους φέρονται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχουν προκαλέσει ζημιά που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Στο εδώλιο συνολικά 13 κατηγορούμενοι.

Folli Follie: 10 Ιανουαρίου η δίκη της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Στις 10 Ιανουαρίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη των 13 κατηγορουμένων για την υπόθεση των παραποιημένων οικονομικών στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών η Folli Follie, με στόχο να δείχνει εύρωστη και δυναμική επιχείρηση.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης, η σύζυγός του Καίτη και άλλοι 10 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για 5 κακουργήματα που ανά περίπτωση αφορούν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συγκρότηση, διεύθυνση, ένταξη), της πλαστογραφίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν από κοινού και κατ' εξακολούθηση, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση τελεσθείσας κατά φυσικών και νομικών προσώπων και της συνέργειας σε αυτή, της χειραγώγησης της αγοράς από κοινού, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση και της συνέργειας σε αυτήν και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος είναι αντιμέτωπος με μία επιπλέον κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που αφορά σε κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.

Οι κατηγορούμενοι με τη δράση τους φέρονται, σύμφωνα με τη δικογραφίαμ να έχουν προκαλέσει ζημιά που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v