Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Office Line ολοκλήρωσε σημαντικό έργο Cloud migration για την Intralot

Αναβαθμίζει τις υποδομές της και διευκολύνει την επίτευξη των στοχων της. Οι σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Η Office Line ολοκλήρωσε σημαντικό έργο Cloud migration για την Intralot

Η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεγαλύτερο, στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα στην ΝΑ Ευρώπη, έργο Migration στο Cloud του συνόλου των υποδομών της Ιntralot στην πλατφόρμα Microsoft Azure, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Office Line

Η Intralot, εισηγμένη εταιρία που ιδρύθηκε το 1992, είναι προμηθευτής λύσεων και διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 41 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά και έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.

Σκοπός του έργου ήταν η μετάβαση όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται για το σύνολο των 41 χωρών που δραστηριοποιείται στις καινοτόμες υποδομές Cloud του Microsoft Azure. Οι σημαντικότερες προκλήσεις για την ψηφιακή μετάβαση της εταιρίας ήταν η εξασφάλιση γρήγορης διάθεσης νέων προϊόντων στην αγορά gaming, μέσω των υπηρεσιών Microsoft Azure αλλά και των Professional Services της Office Line, ενίσχυση της καινοτομίας προς όφελος των πελατών, επίτευξη συνεχούς διαθεσιμότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, περαιτέρω μείωση του κόστους και μετάβαση σε σύγχρονα μοντέλα, μέσω Opex διαδικασιών.

Ο μετασχηματισμός της Ιntralot περιλάμβανε, εκτός του Migration, τη μετάβαση και τον εκσυγχρονισμό 1000 εικονικών συστημάτων, τα οποία μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών της Office Line και των συντονισμένων ενεργειών της τεχνικής ομάδας της Ιntralot, σε global επίπεδο, εξασφάλισαν αυξημένη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και ταυτόχρονα βελτιωμένο κόστος λειτουργίας για τον οργανισμό.

Με την καθοδήγηση των Technology Advisors της Office Line, η Ιntralot απολαμβάνει ήδη αρκετά από τα οφέλη, τα οποία προσφέρουν οι τεχνολογίες του Microsoft Azure Cloud, ενισχύοντας την ψηφιακή εξέλιξή της, παρέχοντας υπηρεσίες 24/7 σε διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας γρήγορη διάθεση στην αγορά και επιταχύνοντας την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε iGaming πελάτες να δημιουργήσουν ένα υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και επεκτασιμότητας.

Συγχρόνως, ο οργανισμός συνεχίζει να εξελίσσει τον τρόπο λειτουργίας του, μέσα στο ασφαλές περιβάλλον των υποδομών Azure Cloud.

Ο κ. Βασίλης Παπούλιας, COO της Office Line Α.Ε., σχετικά με το έργο, ανέφερε:

«Ως Office Line είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι για την επιτυχή μετάβαση της Ιntralot στο Cloud, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο Cloud Migration έργο, στο Microsoft Azure, που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Σε ένα αυστηρό και απαιτητικό χρονοδιάγραμμα ξεπεράσαμε τεχνικές προκλήσεις προκειμένου να μεταφέρουμε στις σύγχρονες υποδομές του Azure Cloud 1000 εικονικά συστήματα (Virtual Machines). Η εμπειρία και οι ικανότητες που αποκομίσαμε μέσα από αυτό το πολυσύνθετο έργο, θέτουν νέα benchmarks για τις δυνατότητες των τεχνικών ομάδων μας και δίνουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του Cloud».

Από την πλευρά της Ιntralot, ο επικεφαλής του έργου κ. Θανάσης Καρακασιλιώτης, Group Director of IT Infrastructure , δήλωσε:

«’Όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα της Office Line η οποία κατέχει βαθιά γνώση και εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Cloud τεχνολογιών σε συνεργασία με τις τεχνικές ομάδες της Ιntralot όπου αποδεδειγμένα έχουν την κατάλληλη γνώση και εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού, υλοποίησης και λειτουργίας Lottery & Sports Betting έργων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο έργο. Ένα έργο που αναβαθμίζει τις υποδομές της Ιntralot και την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους της, για την παροχή καινοτόμων ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των παικτών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v