Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Cosmote TV τα δικαιώματα μετάδοσης του Ολυμπιακού

Η μάχη της συνδρομητικής τηλεόρασης συνεχίζεται σε επίπεδο αθλητικών συμφωνιών καθώς η Cosmote TV «κέρδισε» τον Ολυμπιακό για τη νέα αθλητική σεζόν. Πάνω από ένα χρόνο καλύπτει η συμφωνία.

Στην Cosmote TV τα δικαιώματα μετάδοσης του Ολυμπιακού

Η συμφωνία Cosmote TV - Ολυμπιακού, που προαναγγέλθηκε από τον ίδιο τον επικεφαλής του ΟΤΕ κ. Μ. Τσαμάζ, έχει κλείσει και έχουν πέσει οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών ενώ είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία αφορά την κάλυψη για πάνω από μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Τσαμάζ την προηγούμενη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια του conference call για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου, σε ερώτηση αναλυτή για την επικείμενη συμφωνία όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Ολυμπιακού με την Cosmote TV είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τη συμφωνία, αν και είχε αποφύγει να απαντήσει.

«Επειδή το conference call ακούνε και Έλληνες δημοσιογράφοι, αν απαντήσω θα επικεντρωθούν σε αυτό και δεν θα δώσουν προσοχή στα εξαιρετικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου! Οπότε, ας το αφήσουμε για την επόμενη φορά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Cosmote TV συνεχίζει να διερευνά νέες συμφωνίες, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την πελατειακή της βάση, η οποία μέσα στον τελευταίο χρόνο παρουσίασε αύξηση 10,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v