Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wolt: Ενημερωτική εκστρατεία για τις αρχές της ασφαλούς οδήγησης δικύκλων

Στόχος η ευαισθητοποίηση των διανομέων, σχετικά με τους βασικούς κανόνες του κ.ο.κ. Ελεύθερη πρόσβαση στα βίντεο για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, ανεξαρτήτως αν εργάζονται η όχι για την εταιρεία.

Wolt: Ενημερωτική εκστρατεία για τις αρχές της ασφαλούς οδήγησης δικύκλων

Απαντώντας σε ένα καίριο ζήτημα του κλάδου των διανομών, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) και η Wolt, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη μίας εκστρατείας ενημέρωσης για την ενδυνάμωση και την ευαισθητοποίηση των διανομέων στις αρχές και τις μεθόδους της ασφαλούς οδήγησης δικύκλων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου διανομής, που χρησιμοποιούν δίκυκλο όχημα μικρού κυβισμού, σχετικά με τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας τους οποίους πρέπει να ακολουθούν ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι ίδιοι και οι γύρω τους. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα δημιουργηθούν ολιγόλεπτα ενημερωτικά βίντεο, τα οποία θα έχουν ως κεντρικό άξονα την καλλιέργεια της κυκλοφοριακής παιδείας των οδηγών δίκυκλων οχημάτων για την αποφυγή και την πρόληψη τροχαίων συμβάντων.

Ένα από τα σημαντικότερα μηνύματα της καμπάνιας θα είναι το πώς καθημερινές, μικρές και φαινομενικά «αθώες», ενέργειες αποδεικνύονται καθοριστικές για την υγεία και την ασφάλεια των διανομέων προλαμβάνοντας ατυχήματα. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στα βίντεο θα είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους οδηγούς-διανομείς ανεξάρτητα από το εάν συνεργάζονται με τη Wolt, καθώς στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προάγει την οδική ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις όλων των οδηγών δικύκλων.

Η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ξεκινάμε τη νέα μας συνεργασία με τη Wolt καθόσον το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» 17 χρόνια τώρα, αγωνίζεται με συνέχεια και συνέπεια για την καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας και την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων. Ακόμα περισσότερο μας ικανοποιεί το ότι σε αυτή την προσπάθεια έχουμε κοντά μας μια εταιρεία με κοινωνική ευαισθησία που επιθυμεί να συνδράμει στην ανάπτυξη υγειών προτύπων και ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για όλους. Λαμβάνοντας δε υπ’ όψιν ότι η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη αναλογία θανάτων στην Ευρώπη όσον αφορά στους δικυκλιστές, με την πλειοψηφία να συμβαίνουν εντός κατοικημένων περιοχών, η πρωτοβουλία αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία και ελπίζουμε ότι θα συμβάλει σημαντικά στο στόχο της εξάλειψης των θανάτων και τραυματισμών από τροχαία.»

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σημείωσε σχετικά ότι:

«Ως Wolt, προωθώντας την οδική ασφάλεια, επιδιώκουμε να γίνουμε μέρος της λύσης ενός προβλήματος που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία». Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «Για όλους εμάς στη Wolt, η ασφάλεια των συνεργατών διανομέων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία και βασικό μέλημά μας. Γι’ αυτό υποστηρίζουμε τη συγκεκριμένη δράση συμβάλλοντας στο όραμα του Ι.Ο.ΑΣ. για ασφαλείς οδηγούς σε ασφαλείς δρόμους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v