Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό βραβείο στο Ιατρικό για εφαρμογή των κριτηρίων βιωσιμότητας

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που ο όμιλος διακρίνεται ως «Top Performing Company». Οι στόχοι.

Χρυσό βραβείο στο Ιατρικό για εφαρμογή των κριτηρίων βιωσιμότητας

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Gold Διάκριση ως Top Performing ESG Company, στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εταιρειών που συμμετείχαν στο Δείκτη CR Index 2021-2022.

Προσαρμόζοντας τη λειτουργία του, σύμφωνα με τις αρχές που προβλέπονται από τα διεθνή πρότυπα, όπως αυτές του δείκτη εταιρικής ευθύνης CR Index, υλοποιεί, κάθε χρόνο, πολυεπίπεδο σχέδιο δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με βασικούς άξονες την κοινωνία, τους εργαζομένους, την ποιότητα των υπηρεσιών και το περιβάλλον.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η στήριξη της κοινωνίας με αποδέκτες τους ασθενείς, τις ευπαθείς ομάδες και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, η διασφάλιση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, η διαρκής αναβάθμιση ιατρικών υπηρεσιών και η υιοθέτηση των πλέον βιώσιμων πρακτικών, αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της εταιρικής διακυβέρνησης του ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε:

«Στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ενσωμάτωση των αξιών της Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελεί επιχειρηματική πρακτική, εδώ και 37 χρόνια. Η «Gold» διάκριση, ως Top Performing Company, την οποία λαμβάνει ο ομιλός μας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στο Δείκτη CR Index 2021 - 2022, αποτελεί για εμάς, την έμπρακτη απόδειξη μίας επιτυχημένης προσπάθειας. Κυρίως όμως, αποτελεί τη δέσμευση μας να συνεχίσουμε, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πρωταγωνιστώντας στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, ως ο ελληνικός πόλος υγείας, που παραμένει, πάντα ένα βήμα μπροστά.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v