Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο η doValue

Ως χορηγός του αθλητή η εταιρεία θα συνδράμει στην προσπάθεια του για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Στόχος η προώθηση των διαχρονικών ηθικών αξιών του ελληνικού αθλητισμού.

Στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο η doValue

Η doValue Greece, μετά από δύο χρόνια λειτουργίας στην ελληνική αγορά, παράλληλα με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η στρατηγική που έχει υιοθετήσει η εταιρεία στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εστιάζει μέχρι σήμερα σε τρεις βασικούς άξονες: την κοινωνία, το περιβάλλον και την υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η doValue αποφάσισε να συμπεριλάβει στους βασικούς άξονες της στρατηγικής της, τον αθλητισμό με βασικό κριτήριο τις κοινωνικές προεκτάσεις, τη δημιουργία υγιούς προτύπου και την επιρροή του αθλητικού ιδεώδους, της άμιλλας και της αξίας ως αναγνώριση της προσπάθειας, στην κοινωνία και ιδίως τους νέους.

Η doValue Greece, στο πλαίσιο ένταξης του αθλητισμού στους πυλώνες της στρατηγικής της θα υποστηρίξει τον ‘Έλληνα χρυσό ολυμπιονίκη κωπηλασίας στο Τόκιο το 2021, Στέφανο Ντούσκο, αθλητή του μονού σκιφ ο οποίος κατέκτησε την ύψιστη διάκριση, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας Κωπηλάτης στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που έφτασε στην κορυφή.

Ως χορηγός του αθλητή η doValue θα συνδράμει στην προσπάθεια του για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, αλλά και τους ενδιάμεσους σταθμούς σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο Στέφανος Ντούσκος εκπροσωπεί τις διαχρονικές ηθικές αξίες του ελληνικού αθλητισμού και τις αρετές των Ελλήνων αθλητών που ξεχωρίζουν με επιμονή, στοχοπροσήλωση, επίπονη δουλειά, σκληρή προετοιμασία, σεμνότητα και ήθος, ανεβάζοντας στο υψηλότερο βάθρο τα εθνικά μας χρώματα. Η doValue θα σταθεί συνοδοιπόρος στο πλευρό του Στέφανου Ντούσκου στην πορεία του για νέες κατακτήσεις.

Ο Στέφανος Ντούσκος γεννήθηκε στα Γιάννενα τον Μάρτιο του 1997. Είναι αθλητής μονού σκίφ και ο πρώτος αθλητής με Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην κωπηλασία για την Ελλάδα, ενώ έχει λάβει επίσης σειρά σημαντικών διακρίσεων, μεταξύ των οποίων:

  • Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο / 2021
  • Χρυσό μετάλλιο Προ Ολυμπιακή Ρεγκάτα / 2021
  • 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / 2021
  • 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / 2020
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 / 2019

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v