Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες εφαρμογές από Team Candi για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρομεσαίων

Οι δύο λύσεις είναι επιλέξιμες, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας που απευθύνεται σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις.

Νέες εφαρμογές από Team Candi για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρομεσαίων

Η Team Candi, 100% θυγατρική της Info Quest Technologies και Gold Partner της Microsoft ανέπτυξε δύο εφαρμογές που επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Εφαρμογή CandiSign: Οι ηλεκτρονικές υπογραφές έρχονται σε κάθε επιχείρηση

Κάθε επιχείρηση, όσο μικρή και αν είναι διαχειρίζεται πλήθος συμβολαίων, συμβάσεων και άλλων έργων που απαιτούν υπογραφή. Η διαχείριση αυτή, όπως και οι απαραίτητες υπογραφές από τα αντισυμβαλλόμενα μέρη, αποτελούν μία πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία.

Η εφαρμογή CandiSign ψηφιοποιεί και απλοποιεί όλη τη ροή υπογραφών συμβολαίων / συμβάσεων και άλλων εγγράφων, ενσωματώνοντάς την στις υπάρχουσες εφαρμογές κάθε επιχείρησης, που μπορεί να είναι λύσεις επικοινωνίας και συνεργασίας όπως το Teams και το SharePoint της Microsoft, ή οποιοδήποτε ERP, CRM, Intranet αυτή χρησιμοποιεί. Η καινοτομία που εισάγει το CandiSign App είναι η ενσωμάτωση των δυνατοτήτων ψηφιακών υπογραφών της DocuSign, της Νο 1 ψηφιακών υπογραφών στον κόσμο, σε όγκο και αριθμό ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Έτσι κάθε επιχείρηση πλέον, όσο περιορισμένες κι αν είναι οι ανάγκες της, μπορεί να εφαρμόσει και να ωφεληθεί από τις κορυφαίες παγκοσμίως τεχνολογίες της Microsoft & της DocuSign.

Η υλοποίηση του CandiSign App γίνεται γρήγορα κι εύκολα από τους μηχανικούς της Team Candi, σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, αξιοποιώντας τις εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιεί η επιχείρηση, χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση των χρηστών σε νέα συστήματα και διαδικασίες. Παράλληλα εξασφαλίζεται η ψηφιακή αρχειοθέτηση όλων των υπογεγραμμένων εγγράφων και η επιτάχυνση της ολοκλήρωσης του κύκλου υπογραφών.

Εφαρμογή HR Request: Αυτοματοποίηση της διαχείρισης αιτημάτων εργαζομένων

Η εφαρμογή HR Requests καθιστά την υποβολή και τη διαχείριση αιτημάτων αδειών και εξόδων προσωπικού μια εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για το διοικητικό της προσωπικό της επιχείρησης.

Η λύση, που βασίζεται στην πλατφόρμα 365 της Microsoft, είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, βοηθώντας τες να αυτοματοποιήσουν τις ροές εργασιών των αιτημάτων που αφορούν σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και επομένως να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να εξαλείψουν λάθη από μη αυτόματες καταχωρίσεις.

Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα που προσδίδουν και οι δύο εφαρμογές στην επιχείρηση, είναι η μείωση της χρήσης χαρτιού και υλικών πόρων, ευνοώντας την υιοθέτηση πράσινων πολιτικών λειτουργίας και μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, όπως επιτάσσει η σύγχρονη εποχή.

Οι δύο λύσεις της Team Candi εντάσσονται στην ευρύτερη στρατηγική της Info Quest Technologies για παροχή λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού στην ελληνική αγορά που στηρίζονται στην καινοτομία, την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και τη συνεχή επένδυση σε τεχνογνωσία βασισμένη στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.


Και οι δύο λύσεις είναι επιλέξιμες, στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, που απευθύνεται σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, με την υποβολή των αιτήσεων ένταξης να έχει ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v