Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα συμμετάσχετε στις συνεχόμενες κληρώσεις του Τζόκερ

Εκτός από τα νούμερα-σύστημα που επιλέγει κανείς για να συμπληρώσει το δελτίο του, μπορεί να «τικάρει» και το κουτάκι των συνεχόμενων κληρώσεων, εξηγεί η Βασιλική Τρίχα, ιδιοκτήτρια καταστήματος OΠΑΠ στους Αγ. Αναργύρους. Κέρδη €3 εκατ. στην κλήρωση της Τρίτης.

Πώς θα συμμετάσχετε στις συνεχόμενες κληρώσεις του Τζόκερ

Με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα OΠΑΠ, οι παίκτες του Τζόκερ μπορούν να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα του παιχνιδιού σε όλες τις κληρώσεις που πραγματοποιούνται όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσα από την επιλογή των συνεχόμενων κληρώσεων, που υπάρχει στα δελτία του δημοφιλούς παιχνιδιού του OΠΑΠ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Εφέτος το καλοκαίρι, πολλοί πελάτες μας, πριν φύγουν για διακοπές, έρχονται στο κατάστημά μας και παίζουν δελτία Τζόκερ με συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις, ώστε να μην χάσουν καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού το διάστημα που παραθερίζουν», τονίζει η κα. Βασιλική Τρίχα, ιδιοκτήτρια καταστήματος OΠΑΠ στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως εξηγεί, «εκτός από τα 5+1 νούμερα ή το σύστημα που επιλέγει κανείς για να συμπληρώσει το δελτίο του, μπορεί να «τικάρει» και το κουτάκι των συνεχόμενων κληρώσεων. Η συγκεκριμένη περιοχή, που βρίσκεται στην κάτω δεξιά μεριά το δελτίου, έχει πολλαπλές επιλογές για συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις».

3 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Το Τζόκερ μοιράζει την Τρίτη €3 εκατ. «Ήδη από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι συμμετοχές για την επόμενη κλήρωση. Οι παίκτες του Τζόκερ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των €3 εκατ. που θα κληρωθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00», προσθέτει η κα. Τρίχα.

Το κατάστημα OΠΑΠ της κας Βασιλικής Τρίχα βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων 49, στους Αγίους Αναργύρους, και λειτουργεί από το 2019. Το Τζόκερ, όπως αναφέρει, είναι ένα από τα παιχνίδια που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους πελάτες της. «Πλέον ο κόσμος δεν περιμένει τα μεγάλα τζακ ποτ για να παίξει Τζόκερ. Πρόκειται, εξάλλου, για ένα παιχνίδι, που δίνει μίνιμουμ €600.000 στην πρώτη κατηγορία. Οι περισσότεροι πελάτες μας παίζουν Τζόκερ ανεξαρτήτως του διανεμόμενου ποσού στη πρώτη κατηγορία ή αν υπάρχει μεγάλο τζακ ποτ», τονίζει η κα Τρίχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v