Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΚΤΩΡ κατασκεύασε την υπερειδική πίστα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Χρησιμοποιήθηκαν από την ΑΚΤΩΡ συνολικά 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, πάνω από 10.000 τ.μ. ξύλο, 120 τόνοι χάλυβα, 1.500 μέτρα προστατευτικά στηθαία, πάνω από 7.000 τ.μ. ασφαλτόστρωσης.

Η ΑΚΤΩΡ κατασκεύασε την υπερειδική πίστα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Το Ολυμπιακό Στάδιο υποδέχτηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκαν στις κερκίδες του για να παρακολουθήσουν από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα της EKO Super Special [email protected]ΟΑΚΑ, που σηματοδότησε την εκκίνηση του «ράλλυ των θεών».

Η ΑΚΤΩΡ, ο κατασκευαστικός βραχίονας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ήταν ο Τεχνικός Υποστηρικτής του EKO Acropolis Rally, υπεύθυνος για την Υπερειδική διαδρομή την οποία και παρέδωσε σε 10 μόλις μέρες!

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, με τη μοναδική τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της, η ΑΚΤΩΡ ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις που μπορεί να έχει η κατασκευή μιας τέτοιας διαδρομής, και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και ολοκλήρωσε με αρτιότητα και απόλυτη ασφάλεια την υπερειδική πίστα, μήκους 1.950 μέτρων και 16 στροφών.

Η πίστα υποδέχτηκε τα 68 πληρώματα που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και τα οποία χάρισαν ήδη από την 1η μέρα της διοργάνωσης ένα μοναδικό θέαμα στους θεατές!

Για να κατασκευαστεί η αγωνιστική πίστα στην ιστορική εγκατάσταση του ΟΑΚΑ χρησιμοποιήθηκαν από την ΑΚΤΩΡ συνολικά 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, πάνω από 10.000 τ.μ. ξύλο, 120 τόνοι χάλυβα, 1.500 μέτρα προστατευτικά στηθαία, πάνω από 7.000 τ.μ. ασφαλτόστρωσης, ενώ απασχολήθηκαν 200 εργαζόμενοι!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής του ΟΑΚΑ, τα αυτοκίνητα μετέβησαν στο Λουτράκι για να συνεχίσουν από εκεί το πρόγραμμα του ράλλυ, συνολικού μήκους 303 χλμ., με την αυλαία της διοργάνωσης να πέφτει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Η υπερειδική πίστα του ΟΑΚΑ θα αξιοποιηθεί όμως για μια εβδομάδα ακόμα, καθώς εκεί θα γίνει εκπαίδευση σε θέματα οδήγησης στελεχών της ελληνικής αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v