Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα TZOKEΡ Stars επιστρέφουν με σούπερ δώρα κάθε εβδομάδα για τους online παίκτες

Η κλήρωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη στις 22:00. Δήλωση συμμετοχής και μέσω διαδικτύου.

Τα TZOKEΡ Stars επιστρέφουν με σούπερ δώρα κάθε εβδομάδα για τους online παίκτες

Απίθανα δώρα έχουν την ευκαιρία να διεκδικούν οι παίκτες του tzoker.gr και της εφαρμογής Τζόκερ κάθε εβδομάδα, μέσα από τα Τζόκερ Stars.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο μοίρασε δώρα συνολικής αξίας 24.000 ευρώ σε 1.608 νικητές στη διάρκεια του καλοκαιριού, επέστρεψε με φθινοπωρινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις. Από τις 12 Σεπτεμβρίου, δίνει ξανά τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς παίκτες να μαζεύουν αστέρια και να κερδίζουν δώρα κάθε εβδομάδα. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς, τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των Τζόκερ Stars.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης Τζόκερ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας την ανανεωμένη εφαρμογή Τζόκερ.

Κέρδη 48.561 ευρώ για δύο τυχερούς

Ποσό που ανέρχεται σε 1,4 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Τζόκερ στην κλήρωση της Πέμπτης, ύστερα από οκτώ τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι. Στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης μπορεί να μην βρέθηκε μεγάλος νικητής, ωστόσο δύο παίκτες στη δεύτερη κατηγορία κέρδισαν από 48.561 ευρώ. Το ένα από τα δύο τυχερά δελτία είχε κατατεθεί μέσω διαδικτύου.

Εν όψει της κλήρωσης για το 1,4 εκατ. ευρώ, οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι τις 21:30 της Πέμπτης το βράδυ.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μέσω του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες μπαίνουν από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, στο λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή Τζόκερ, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά, στις 22:00, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή Τζόκερ, όπως κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v