Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote Insurance: Συνεργασία με Groupama Ασφαλιστικής για το myZen

Η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE εμπλουτίζει τα προϊόντα που προσφέρει.

Cosmote Insurance: Συνεργασία με Groupama Ασφαλιστικής για το myZen

Το COSMOTE Insurance συνεχίζει να επεκτείνει τις συνεργασίες του με κορυφαία ασφαλιστικά brands και καλωσορίζει το myZen, τη νέα online υπηρεσία της Groupama Ασφαλιστικής, σημειώνει σχετική ανακοίνωση.

Η ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE φέρνει πρώτη το myZen στη διάθεση των πελατών της, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τα προϊόντα που προσφέρει, συνδυάζοντας ανταγωνιστικές τιμές και ειδικές παροχές.

Το myZen κάνει την ασφάλιση μία απλή υπόθεση για τον καταναλωτή, παρέχοντας ευκολία και ευελιξία με πολύ ανταγωνιστικές τιμές (ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου από 7,5€ τον μήνα), μέσα από τρία προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου. Επιπλέον, παρέχει άμεση έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, χωρίς έγγραφα και γρήγορη διαδικασία αποζημίωσης. Και όλα αυτά με την αξιοπιστία και τη σιγουριά της Groupama Ασφαλιστικής, που διαθέτει μια μακρόχρονη πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Παράλληλα, έως τις 30.09.2022, με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, διάρκειας 6 ή 12 μηνών, ο ασφαλισμένος του myZen κερδίζει δωροεπιταγή αξίας έως και 35€ για αγορά καυσίμων από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ & BP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v