Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακρίθηκε στην αμερικανική αγορά προϊόν της ALMI Foods

Ποιο είναι το σνακ λαχανικών που ξεχώρισε στα βραβεία Sofi της Specialty Food Association.

Διακρίθηκε στην αμερικανική αγορά προϊόν της ALMI Foods

Το προϊόν Snacking Veggies - Savory Cauliflower Florets, το οποίο δημιούργησε και παράγει η ALMI Foods για λογαριασμό αμερικάνικης εταιρείας τροφίμων, τιμήθηκε με το υψηλότερο βραβείο ‘νέου προϊόντος’ στην κατηγορία του στα Sofi Awards που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Specialty Food Association, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H ALMI Foods, ελληνική εταιρεία παραγωγής τροφίμων, με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 29 χώρες ανά τον κόσμο, ανέπτυξε μια πρωτότυπη συνταγή σε συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρεία Rick's Picks για μια κατηγορία τροφίμων, τα σνακς λαχανικών, που καταγράφουν τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα σημαντική δυναμική παγκοσμίως.

Τόσο η ανάπτυξη και η δημιουργία της συνταγής του νέου προϊόντος που έλαβε το βραβείο, το οποίο είναι ένα σνακ λαχανικών με κουνουπίδι, όσο και η παραγωγή πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ελληνικής εταιρείας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μεγάλη διάκριση στα κορυφαία βραβεία τροφίμων διεθνώς, για ένα προϊόν το οποίο δημιουργήθηκε εξ ’ολοκλήρου από το τμήμα R&D της εταιρείας μας. Ο συνδυασμός της καινοτομίας και των ελληνικών συνταγών αποτελεί πάντοτε τη βασική μας κατεύθυνση και θεωρώ ότι στις νέες κατηγορίες τροφίμων που αναπτύσσονται παγκοσμίως, όπως αυτή των υγιεινών σνακ λαχανικών, μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε μια σημαντική παρουσία, αντίστοιχη με τη σημερινή μας δυναμική σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Για την Almi Foods, η επέκταση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί μια κεντρική στόχευση για τους επόμενους μήνες και η βράβευση του προϊόντος μας, είναι το πιο ενθαρρυντικό σημάδι για την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην απαιτητική αμερικάνικη αγορά», σημείωσε ο Μηνάς Μερτζανίδης, CEO της ALMI Foods.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v