Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκαν οι ακροάσεις για τη σειρά Pablo του Vodafone TV

Συμμετείχαν πάνω από 120 άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού προκειμένου να δανείσουν τη φωνή τους στον «Pablo» ή τους φίλους του. Κάθε επεισόδιο της σειράς θα διαρκεί 10' και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση για τους ανθρώπους με αυτισμό.

Ολοκληρώθηκαν οι ακροάσεις για τη σειρά Pablo του Vodafone TV

Σε μια μεγάλη γιορτή, που διεξήχθη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ολοκληρώθηκαν οι ακροάσεις των 128 ατόμων που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού και δήλωσαν συμμετοχή για να δανείσουν τη φωνή τους στον Pablo ή τους φίλούς του, στo πλαίσιο της δεύτερης σεζόν της ομώνυμης σειράς που προβάλλεται αποκλειστικά από το Vodafone TV, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με άξονα την ισότιμη κοινωνική συμμετοχή για όλους, που αποτελεί πυλώνα του εταιρικού σκοπού της Vodafone, το Vodafone TV κάλεσε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 άτομα που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού να συμμετέχουν σε ακρόαση για την επιλογή υποψηφίων που θα πρωταγωνιστήσουν στη μεταγλώττισή της πρώτης παιδικής σειράς με κεντρικό ήρωα ένα παιδί με αυτισμό, τον Pablo. Η σειρά “Pablo”, η οποία ήταν υποψήφια για Bafta και βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα Broadcast Awards 2019, αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους.

Στον 2ο κύκλο, οι θεατές  θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προκλήσεις του αυτισμού μέσα από τις νέες μικρές, αλλά γεμάτες ομορφιά, ζωντάνια και φαντασία, ιστορίες του “Pablo”. Κάθε επεισόδιο της σειράς θα διαρκεί περίπου 10' και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του  Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια.

H διοργάνωση των ακροάσεων υποστηρίχθηκε από εθελοντές της Vodafone, τον εξειδικευμένο οργανισμό σε θέματα προσβασιμότητας ατόμων στο φάσμα του αυτισμού The Happy Act και τη σκηνοθέτρια Χρυσούλα Παπαδοπούλου η οποία αξιολόγησε τους ανερχόμενους ηθοποιούς, σε μια εκδήλωση γεμάτη παιδικά χαμόγελα.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα μέσα στο προσεχές διάστημα.  

Περισσότερες πληροφορίες για την παιδική σειρά “Pablo”: PabloGreece < Vodafone TV | Vodafone.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v