Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική συνεργασία Βιοιατρικής-Siemens Healthineers

Με τη 10ετή συμφωνία δρομολογούνται σημαντικά έργα και επενδύσεις που αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας αξιοποιώντας τη νέα ιατρική, τη διαγνωστική τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Στρατηγική συνεργασία Βιοιατρικής-Siemens Healthineers

Ο ομιλος Βιοιατρική και η Siemens Healthineers ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας.

Η στρατηγική συνεργασία ομίλου Βιοιατρική – Siemens Healthineers σηματοδοτεί την έναρξη ενός μεγάλου έργου Πληροφορικής στον χώρο της υγείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με τη 10ετή συμφωνία δρομολογούνται σημαντικά έργα και επενδύσεις που αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη νέα ιατρική – διαγνωστική τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Το έργο Πληροφορικής αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος PACS και VNA σε όλο το δίκτυο του ομίλου Βιοιατρική, σε Ελλάδα και Κύπρο, ένα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό σύστημα αποθήκευσης και διαχείρισης εξετάσεων το οποίο θα εισαχθεί στο σύνολο των Διαγνωστικών Κέντρων του ομίλου.

Η συνεργασία καθιστά τη Siemens Healthineers έναν εκ των στρατηγικών προμηθευτών του ομίλου Βιοιατρική στον τομέα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, τεχνολογίας, μηχανημάτων και αναλωσίμων και προβλέπει την ανανέωση του απεικονιστικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με ψηφιακές λύσεις που θα βελτιστοποιήσουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του ομίλου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Βιοιατρική, Γιώργος Ευ. Σπανός δήλωσε για τη συμφωνία με τη Siemens Healthineers:

«Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόµων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιµων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Μένουμε προσηλωμένοι στην Προαγωγή της Υγείας και επενδύουμε σε νέα διαγνωστικά εργαλεία, υψηλή τεχνολογία, ψηφιακές λύσεις και διαρκείς αναβαθμίσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της σύγχρονης Διαγνωστικής Ιατρικής και τις ανάγκες όλων των ασθενών. Η συνεργασία μας με τη Siemens Healthineers θα αποτελέσει όχημα για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers Ελλάδος, Δημοσθένης Τζιόλιας δήλωσε:

«Πάγιος στόχος της Siemens Healthineers είναι να δίνουμε τη δυνατότητα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να χρησιμοποιήσουν την καινοτομία και την ψηφιακή τεχνολογία, ώστε να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στη φροντίδα των ασθενών. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον όμιλο Βιοιατρική που μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη την αποστολή μας. Στη νέα, ψηφιακή εποχή για την Υγειονομική Περίθαλψη, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κέντρο αριστείας και καινοτομίας, η υλοποίηση αυτής της δυνατότητας ωστόσο περνάει μέσα από ευρείας κλίμακας συνεργασίες που μεγιστοποιούν το δυναμικό όλων των εμπλεκόμενων. Συνεργασίες όπως αυτή που έχουμε τη χαρά να ανακοινώνουμε σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v