Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Εταιρεία της χρονιάς» ανακηρύχθηκε η Δέλτα στα Dairy Awards 2022

Οκτώ διακρίσεις απέσπασε συνολικά η εταιρεία, εκ των οποίων μία Platinum, πέντε Gold, μία Silver και μια Bronze. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

«Εταιρεία της χρονιάς» ανακηρύχθηκε η Δέλτα στα Dairy Awards 2022

Το κορυφαίο βραβείο «The Company of the Year» απονεμήθηκε στη Δέλτα, κατά τη φετινή τελετή του θεσμού «Dairy Awards 2022» της Boussias, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικών με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που αντανακλούν τη διαχρονική δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει 8 βραβεία στα «Dairy Awards 2022» εκ των οποίων ένα Platinum, πέντε Gold, ένα Silver και ένα Bronze. 

Ο κ. Κώστας Θεοχάρης, Chief Operations Officer της Δέλτα, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να παραλαμβάνω εκ μέρους της Δέλτα και όλης της ομάδας μας αυτό το βραβείο, το οποίο αποτελεί επιστέγασμα μιας συλλογικής, μακράς και συνεχούς προσπάθειας όλων των ανθρώπων της εταιρείας, οι οποίοι με όλο τους το πάθος και το μεράκι, δημιουργούν καθημερινά προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Η Δέλτα για 70 χρόνια τώρα έχει σηματοδοτήσει τον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ το όνομά της έχει συνδεθεί με την καινοτομία και την πρωτοπορία. Όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία και κοινωνία, με σεβασμό στο περιβάλλον και τους καταναλωτές και μέσα από τη δραστηριότητά της δημιουργεί αξία για όλους. Είμαστε λοιπόν πολύ υπερήφανοι για αυτό το βραβείο και με αίσθημα ευθύνης δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να καινοτομούμε, να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον για εμάς και τις επόμενες γενιές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v