Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜοU Παγκρήτιας - Συνεταιριστικής Σερρών με φόντο τη συγχώνευση

Σε διαπραγματεύσεις για απορρόφηση από την Παγκρήτια εισέρχονται οι δυο τράπεζες, υπογράφοντας σχετικό μνημόνιο συνεργασίας. Ορίζοντας για δεσμευτική συμφωνία εξαγοράς ορίστηκε η 31η Ιανουαρίου 2023.

ΜοU Παγκρήτιας - Συνεταιριστικής Σερρών με φόντο τη συγχώνευση

Η Παγκρήτια Τράπεζα ανακοίνωσε την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τη «Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας» (σ.σ. Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών) με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας συγχώνευσής τους με απορρόφηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας από την Παγκρήτια ή με όποιον άλλο τρόπο κριθεί κατάλληλος.

Τα μέρη θα προσέλθουν σε διαπραγμάτευση και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να έλθουν σε δεσμευτική συμφωνία μέχρι τις 31.1.2023, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς εκκρεμεί η διαπραγμάτευση της Παγκρήτιας με την Συνεταιριστική Χανίων για την συγχώνευση των δυο. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος μεγαλομέτοχος της Παγκρήτιας, η Thrivest Holding Ltd (εταιρεία συμφερόντων Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου) έχει εκφράσει προβληματισμούς για τους όρους που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των δυο πλευρών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v