Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 30 φοιτητές ΑΕΙ στις «Business Days» της Vodafone

Του σπουδαστές υποδέχθηκαν η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της επιχείρησης, Ηρώ Μέλλιου, αλλά και στελέχη από διαφορετικές διευθύνσεις της εταιρείας. Σε ποια ζητήματα εξοικιώθηκαν.

Πάνω από 30 φοιτητές ΑΕΙ στις «Business Days» της Vodafone

H Vodafone Ελλάδας, μετά από δύο χρόνια διεξαγωγής διαδικτυακών εκδηλώσεων, άνοιξε ξανά τα γραφεία της σε φοιτητές και φοιτήτριες από ελληνικά πανεπιστήμια στο πλαίσιο του θεσμού Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που διοργανώνει από το 2011 ο ομότιμος καθηγητής του ΟΠΑ, κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Τους 36 συνολικά φοιτητές υποδέχθηκαν η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, Ηρώ Μέλλιου, αλλά και στελέχη από διαφορετικές διευθύνσεις της εταιρείας, οι οποίοι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εισήγαγαν τους φοιτητές στην κουλτούρα του οργανισμού, μοιράστηκαν εμπειρίες και εξήγησαν πώς η συνεργασία του ανθρώπου με την τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Επιπλέον, οι φοιτητές εκτέθηκαν στον agile τρόπο σκέψης και εργασίας που εφαρμόζει η Vodafone για την καλύτερη συνεργασία και τη γρήγορη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της ενώ έλαβαν πρακτικές συμβουλές για το πώς να προσεγγίσουν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους.

Μέρος της επίσκεψης, ήταν και η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και τους χώρους εργασίας των κεντρικών γραφείων της Vodafone, τα οποία έχουν προσαρμοστεί για να εξυπηρετούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας. Μεταξύ των χώρων που επισκέφθηκαν ήταν και το Virtual κατάστημα της Vodafone το οποίο στεγάζεται μέσα στα γραφεία της.

Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο οικονομικό έτος η εταιρεία προσέφερε ευκαιρίες απασχόλησης σε περισσότερους από 100 νέους και νέες μέσα από το Πρόγραμμα Αποφοίτων Discover και το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Vodafone. Οι διαθέσιμες ευκαιρίες για νέους είναι διαθέσιμες στη σελίδα: Ευκαιρίες καριέρας για νέους < Καριέρα | Vodafone.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v