Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδος τζίρου 23,5% σε σχέση με το 2019 για τα ξενοδοχεία της Lamway στην Ελλάδα

Οι εταιρείες Lamway Hotel Management Group & Hotelising, διαθέτουν πλέον ένα portfolio 26 ξενοδοχείων σε 12 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Τα νέα σχέδια.

Ανοδος τζίρου 23,5% σε σχέση με το 2019 για τα ξενοδοχεία της Lamway στην Ελλάδα

Τη φετινή χρονιά εντάχθηκαν στο Portfolio των εταιρειών Lamway Hotel Management Group & Hotelising, νέα αξιόλογα ξενοδοχεία της Αθήνας: το Neoma Hotel, στην περιοχή του Φιλοπάππου, το Athens Flair, στο Κολωνάκι και το Altar Suites, στο Μοναστηράκι. Νέα μέλη αποτελούν επίσης το Archipelagos Resort στην Πάρο, καθώς και το Serapias Suites, στη Σαντορίνη.

Συνολικά οι εταιρείες Lamway Hotel Management Group & Hotelising, διαθέτουν πλέον ένα portfolio 26 ξενοδοχείων σε 12 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η φετινή τουριστική χρονιά σημείωσε σημαντική ανάκαμψη, φέρνοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία της. Συνολικά τα ξενοδοχεία της εταιρείας σημείωσαν αύξηση τζίρου κατά 23,5% συγκριτικά με το 2019 (οι χρονιές 2020-2021 δεν είναι αξιοσημείωτες λόγω της πανδημίας).

Για την επόμενη τουριστική χρονιά, οι προοπτικές είναι ενθαρρυντικές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προκρατήσεις για την Αθήνα αλλά και τα νησιά.

Οι εταιρείες Lamway Hotel Management Group & Hotelising έχουν ήδη εντάξει στο Portfolio τους για την επόμενη τουριστική περίοδο ένα ξενοδοχείο στην Πάρο και ενδέχεται να ενταχθούν και μερικά νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο, Σαντορίνη και Πελοπόννησο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v