Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορυφαίος Εργοδότης αναδείχθηκε η BAT Hellas

Πρόκειται για το 10ο βραβείο «Top Employer» που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Για ποιες πρωτοβουλίες διακρίθηκε.

Κορυφαίος Εργοδότης αναδείχθηκε η BAT Hellas

Η BAT Hellas αναγνωρίστηκε για μια ακόμη χρονιά ως Κορυφαίος Εργοδότης, για την παροχή βέλτιστων πρακτικών απασχόλησης στους εργαζομένους της, μια σημαντική διάκριση που λαμβάνεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η BAT Hellas μέσα στο 2022 πραγματοποίησε συνολικά περίπου 5.000 ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης με στόχο την εξέλιξη των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα, διατέθηκαν σημαντικές παροχές για την ενίσχυση των ανθρώπων της.

Παράλληλα, στην ΒΑΤ Hellas γίνονται πράξη οι αρχές της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, καθώς οι γυναίκες καταλαμβάνουν το 62% των διευθυντικών θέσεων, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό προέρχεται από διάφορες χώρες. Ακόμη, η BAT Hellas εφαρμόζει υβριδικό μοντέλο εργασίας, ενώ προσφέρει ειδικό πρόγραμμα υπηρεσιών παιδικής μέριμνας για τα μικρής ηλικίας παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, ανεξάρτητα από τον ρόλο τους και το αντικείμενο της εργασίας τους.

Αυτή η διάκριση σηματοδοτεί το 10ο βραβείο “Top Employer” της BAT Hellas που λαμβάνεται τα τελευταία έτη, ενώ συνολικά είναι το 20ο βραβείο αναφορικά με τις μεθόδους ανθρώπινου δυναμικού που χρησιμοποιεί και το εργασιακό περιβάλλον της. 

Παράλληλα, η BAT Hellas βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης επενδυτικού προγράμματος στην αγορά της Ελλάδας με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία των Νέων Κατηγοριών, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v