Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 4η συνεχή χρονιά η Coca-Cola 3Ε

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας, όπου η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάληψη πρωτοβουλιών αποτελούν προτεραιότητα», δήλωσε η People & Culture Director της εταιρείας, Κωνσταντίνα Μπάρκα.

Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 4η συνεχή χρονιά η Coca-Cola 3Ε

H Coca-Cola Τρία Έψιλον αναδείχτηκε για 4η συνεχή χρονιά «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αξιολόγηση του διεθνούς θεσμού «Top Employers Institute», ξεχωρίζοντας για τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Κωνσταντίνα Μπάρκα, People & Culture Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σημείωσε:

«Οι άνθρωποί μας είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας, όπου η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάληψη πρωτοβουλιών αποτελούν προτεραιότητα, δίνοντας πρόσφορο έδαφος στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας των ανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι για όλους τους ανθρώπους μας, και για τον καθένα ξεχωριστά.»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να χτίζει μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες προς όλους και ενισχύοντας τη διαφορετικότητα και την συμπερίληψη. Η ισορροπημένη εκπροσώπηση των φύλων στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Ενδεικτικά, το 60% της Ανώτερης Διοίκησης και το 40% των Διευθυντικών Στελεχών εκπροσωπείται από γυναίκες, ενώ δέσμευση της εταιρείας είναι έως το 2025 το 50% των διευθυντικών θέσεων να καταλαμβάνεται από γυναίκες.

Επίσης με εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης όπως το Sales και Supply Chain Academy και προγράμματα ταχείας ανάπτυξης όπως το Fast Forward δίνει βάση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων της.

Παράλληλα η εταιρεία υλοποιεί ετήσιες και τριμηνιαίες έρευνες αξιολόγησης. Ενδεικτικά για το 2022, ο δείκτης δέσμευσης εργαζομένων ανήλθε στο 85%, με το 90% των εργαζομένων να νιώθουν υπερήφανοι που είναι μέλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον και 88% όλων των εργαζομένων να πιστεύουν στις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα η επιχείρηση δίνει βαρύτητα σε θέματα εργασιακής ευελιξίας, με στόχο τη βέλτιστη ενσωμάτωση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής με χαρακτηριστικό παράδειγμα το υβριδικό μοντέλο εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v