Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία με την ελβετική Logitech ανακοίνωσε η Globalsat-Teleunicom

Η Globalsat αναλαμβάνει τη διάθεση τεχνολογικών λύσεων της Logitech, στο δίκτυο εταιρικών πελατών και συνεργατών του Ομίλου. Τι περιλαμβάνουν τα επαγγελματικά προϊόντα.

Συνεργασία με την ελβετική Logitech ανακοίνωσε η Globalsat-Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, προχώρησε σε συμφωνία με την Ελβετική πολυεθνική εταιρεία Logitech για τη διάθεση των συστημάτων τηλεδιάσκεψης για αίθουσες συσκέψεων προς το δίκτυο συνεργατών και εταιρικών πελατών του.

Τα επαγγελματικά προϊόντα περιλαμβάνουν κάμερες web, σετ μικροφώνου-ακουστικών και κάμερες τηλεδιάσκεψης για συνεργασία σε κάθε επίπεδο, από έναν μεμονωμένο υπολογιστή μέχρι αίθουσες συσκέψεων. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι τεχνολογικές λύσεις Logitech διευκολύνουν την υβριδική εργασία, καθώς οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα και να οργανώνουν τις αίθουσες συσκέψεων μέσω του έξυπνου λογισμικού, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, η Globalsat θα διοργανώσει κλειστή εταιρική εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων τεχνολογίας και των λύσεων της Logitech, προς τους συνεργάτες της και τους μεγάλους εταιρικούς της πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v