Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Από Τρίτη η εξυπηρέτηση πελατών της Olympus Bank

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των πελατών της τράπεζας που έκλεισε.

Εθνική: Από Τρίτη η εξυπηρέτηση πελατών της Olympus Bank

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εθνικής Τράπεζας με Δελτίο Τύπου το Σάββατο 04.02.23 και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος Συν Π.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Olympus Bank» επιθυμούμε να ενημερώσουμε εκ νέου ότι:

Η εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των Δικαιούχων από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Eθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Πληροφορίες περιλαμβάνονται αναλυτικά στο από 04.02.23 Δελτίο Τύπου της ΕΤΕ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων Δικαιούχων, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Eθνικής Τράπεζας.
  • Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Eθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας.

Θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη, ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v