Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποδόσεις έως 2,3% προσφέρει στις προθεσμιακές καταθέσεις η Attica Bank

Ποιες νέες επιλογές προσφέρει η τράπεζα στους αποταμιευτές.

Αποδόσεις έως 2,3% προσφέρει στις προθεσμιακές καταθέσεις η Attica Bank

Η Attica Bank συνεχίζει να παρέχει πολύ σημαντικές αποδόσεις μέσω των καταθετικών προϊόντων της, ανταποκρινόμενη στα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η αύξηση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

Η Attica Βank προσφέρει σήμερα προθεσμιακές καταθέσεις με αποδόσεις έως 2,30% για 24 μήνες στην απλή προθεσμιακή κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού. Επίσης, η Τράπεζα ενίσχυσε περαιτέρω και τα προσφερόμενα επιτόκια στο προϊόν Attica Double Profit, που αφορά σε 6μηνη ή 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση, η οποία συνδυάζει τη μηνιαία καταβολή τόκων και τον διπλασιασμό της απόδοσης στη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης.

Ταυτόχρονα, η Τράπεζα προχώρησε σε αύξηση των επιτοκίων των καταθέσεων που συνδυάζουν προθεσμιακή κατάθεση με Αμοιβαία Κεφάλαια καθώς και του προϊόντος Capital Invest, που επιπλέον συνδυάζει και ασφάλιση ζωής, οι αποδόσεις των οποίων φτάνουν πλέον έως και το 2,20%.

Τα παραπάνω προϊόντα παρέχονται ήδη από την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Attica Βank σε όλη την Ελλάδα και αφορούν νέους και υφιστάμενους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους, επισκεπτόμενοι το κατάστημα επιλογής τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v