Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

iQnovus: Στο Mobile World Congress το κέντρο καινοτομίας του ομίλου Quest

Η ευρωπαϊκή εκδήλωση διεξήχθη στην Βαρκελώνη με θέμα την καινοτομία και τις ψηφιακές τεχνολογίες.

iQnovus: Στο Mobile World Congress το κέντρο καινοτομίας του ομίλου Quest

Το iQnovus, το κέντρο καινοτομίας του ομίλου Quest έδωσε το «παρών» στο φετινό Mobile World Congress (MWC23) στη Βαρκελώνη, ευρωπαϊκή εκδήλωση για την καινοτομία και τις ψηφιακές τεχνολογίες, ως μέλος της ελληνικής αποστολής, που συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του MWC, τα στελέχη του ομίλου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογικές τάσεις στους τομείς των ασύρματων δικτύων, των έξυπνων πόλεων, του Internet of Things, των δικτύων 5G και των κινητών εφαρμογών, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, τους δόθηκε η δυνατότητα να διευρύνουν το οικοσύστημα του iQnovus μέσω νέων συνεργασιών με άλλα διεθνή κέντρα καινοτομίας, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν συνεργασίες με στελέχη από άλλες εταιρείες, ιδρύματα και οργανισμούς στον ευρύτερο τομέα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

«Στο iQnovus είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτό το σημαντικό γεγονός, το οποίο υπογραμμίζει τη σημασία της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Η εμπειρία που αποκτήθηκε θα συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων πρωτοβουλιών.

Μέρος της αποστολής του Κέντρου Καινοτομίας iQnovus είναι η γεφύρωση της καινοτομίας με την αγορά, μέσα από την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στη βιομηχανία, τα ερευνητικά κέντρα, την κυβέρνηση και τα πανεπιστήμια. Η δημιουργία και η ανάπτυξη οικοσυστημάτων βρίσκεται στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας, και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το MWC 2023.

Οι συναντήσεις που είχαμε και οι συνέργειες που εκκολάφθηκαν στο πλαίσιο της συμμετοχής μας επιβεβαίωσαν ότι η απόφασή μας να υποστηρίξουμε την ελληνική αποστολή ήταν στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Αντώνης Κασσάνο, επικεφαλής του iQnovus - Κέντρου καινοτομίας του Ομίλου Quest.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v