Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισέρχεται στην αγορά τόνου ο Καλλιμάνης

Τα νέα προϊόντα φέρουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea, με γνώμονα τις ορθές πρακτικές αλιείας και την προάσπιση της βιωσιμότητας. Τι περιλαμβάνουν.

Εισέρχεται στην αγορά τόνου ο Καλλιμάνης

Η Καλλιμάνης επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη της κατηγορίας του τόνου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο τόνος της εταιρείας προέρχεται από ελεύθερη αλιεία ενώ οι κωδικοί του, είτε πρόκειται για κονσέρβα, pouch ή τονοσαλάτα, περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μια από τις πλέον premium ποικιλίες, που φημίζεται για την ποιότητά του.

Οι κονσέρβες διαθέτουν Easy Peel καπάκι, ενώ οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι στη συσκευασία. Στα χαρακτηριστικά της κατηγορίας, έρχεται να προστεθεί και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που το brand Καλλιμάνης χρησιμοποιεί στους κωδικούς κονσέρβας και pouches. 

Συγκεκριμένα η σειρά περιλαμβάνει:

  • Τόνο σε ελαιόλαδο (2*140γρ & 3*75γρ)
  • Τόνο σε νερό (2*140γρ & 3*75γρ)
  • Τόνο καπνιστό σε φυτικό λάδι (2*140γρ)
  • Τονοσαλάτες με καλαμπόκι 160γρ και Mexicana 160γρ
  • Τέλος, κομμάτια τόνου προσφέρονται και σε συσκευασίες pouches (φακελάκι) 80γρ, τόσο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο όσο και σε νερό.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της κατηγορίας τόνου έχουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea, με γνώμονα τις ορθές πρακτικές αλιείας και την προάσπιση της βιωσιμότητας.

Ο καταναλωτής, χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό πάνω σε κάθε συσκευασία, μπορεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία αλίευσης του τόνου, ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι προμηθεύεται και από πού προέρχεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v