Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Food Expo 2023 μετείχε ο συνεταιρισμός «Πίνδος»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Τι προϊόντα παρουσίασε.

Στη Food Expo 2023 μετείχε ο συνεταιρισμός «Πίνδος»

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος», για μία ακόμα χρονιά έδωσε το παρών στη Food Expo 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο περιπτέρο του Συνεταιρισμού, η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επαγγελματιών του χώρου, τόσο από τον κλάδο του retail όσο και από τον κλάδο του HORECA, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και από άλλες χώρες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν, αλλά και να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων αλλαντικά από κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής, χωρίς γλουτένη και τα Έτοιμα Ψημένα προϊόντα, του Συνεταιρισμού, ενώ θετικές εντυπώσεις δημιούργησαν η σειρά Chicken Gourmet και το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής «Πίνδος» με eco-friendly συσκευασία. Τέλος το παρών στο περίπτερο του ΑΠΣΙ «Πίνδος» είχαν και τα προϊόντα των Ηπειρώτικων Αυγών, στρατηγικού συνεργάτη του Συνεταιρισμού, παρουσιάζοντας τόσο την ευρεία γκάμα αλλά και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Κατά την διάρκεια της Food Expo, ο chef Γιώργος Τσούλης μαζί με την ομάδα του και τον chef Παύλο Παππά πραγματοποίησαν Live Cooking Show, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν εμπνευσμένες νόστιμες προτάσεις από τη νέα σειρά Chicken Gourmet. Γρήγορες επιλογές για όσους διαθέτουν περιορισμένο χρόνο, αλλά επιθυμούν να απολαμβάνουν θρεπτικές επιλογές, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v