Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απλοποιεί τη διαδικασία απόκτησης ακινήτων η Alsvit Hipoges

Μέσω της πλατφόρμας Alsvit οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν προτάσεις ακινήτων που αφορούν νεόδμητα, μονοκατοικίες, εμπορικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Απλοποιεί τη διαδικασία απόκτησης ακινήτων η Alsvit Hipoges

Η Alsvit Hipoges, εταιρεία διαχείρισης ακινήτων και μέλος του διεθνούς Ομίλου Hipoges απλοποιεί την διαδικασία απόκτησης ακινήτων προσφέροντας ένα πακέτο A - to - Z υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Hipoges διαθέτει συνολικό χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 47 δισ. ευρώ στην διαχείριση περιουσιακών στοιχείων στις 4 χώρες δράσης της στη νότια Ευρώπη (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Ελλάδα) με περισσότερα από 1.400 στελέχη.

Επιπλέον, η Alsvit Hipoges συνεργάζεται με 400 και πλέον επαγγελματίες της αγοράς ακινήτου όπως μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικούς, δικηγόρους και μεσίτες σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω της πλατφόρμας Alsvit https://portalnow.com/el/, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν προτάσεις ακινήτων που αφορούν νεόδμητα, μονοκατοικίες, εμπορικούς χώρους αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Ο Νικήτας Ζήσιμος, CEO της Hipoges Hellas & Alsvit, δήλωσε σχετικά

«Δραστηριοποιούμαστε σταθερά στην Ελλάδα από το 2006, δημιουργώντας αξία σε όλα τα μέρη του κτηματομεσιτικού κλάδου. Η μακρόχρονη εμπειρία των συνεργατών και στελεχών μας κάνει την Alsvit ασύγκριτη στην επίλυση των πολύπλοκων νομικών, πολεοδομικών και τεχνικών ζητημάτων για όλους τους τύπους περιουσιακών στοιχείων. Όσον αφορά στην ένωση της εταιρείας με τον επενδυτικό διεθνή κολοσσό διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Hipoges, έχω να δηλώσω ότι η Ελλάδα αποτελούσε ανέκαθεν αγορά στρατηγικής σημασίας για την Hipoges. Η μητρική εταιρεία της Alsvit από το 2019 έως σήμερα έχει αποδείξει την σημαντική δέσμευσή της στην χώρα καθώς έχει αναπτύξει το δικό της πανελλαδικό δίκτυο τοπικών συνεργατών στον τομέα της νομικής και ακίνητης περιουσίας. Η Hipoges προσδοκά να φέρει στην ελληνική αγορά τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και λύσεις που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε άλλες αγορές της Νότιας Ευρώπης».

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Alsvit εδώ: https://www.alsvit.com/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v