Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με κοινή εταιρεία οι όμιλοι Nova-Βαρδινογιάννη διεκδικούν έργα ICT

Ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια νέα εταιρεία-όχημα για να διεκδικήσουν έργα ICT.

Με κοινή εταιρεία οι όμιλοι Nova-Βαρδινογιάννη διεκδικούν έργα ICT

Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης αλλά κυρίως η προετοιμασία για την επόμενη ημέρα οδήγησαν του ομίλους Βαρδινογιάννη και NOVA να δημιουργήσουν μία κοινή εταιρεία για τη διεκδίκηση έργων πληροφορικής.

Η νέα εταιρεία με την επωνυμία «Nova Information & Communication Technologies ΑΕ» έχει βασικό αντικείμενο «τις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνολογιών της πληροφορίας».

Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας αντιστοιχεί σε 1 εκατ. ευρώ, ενώ η διοικητική της ομάδα αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη των δύο ομίλων και συγκεκριμένα τους Παναγιώτη Κυριακόπουλο, στη θέση του προέδρου, Αλέξανδρο Μπρέγιαννη ως διευθύνοντα σύμβουλο - εκτελεστικό μέλος και μέλη τους Παναγιώτη Γεωργιόπουλο, Νικόλαο Γιαννακάκη και Γεώργιο Λάμπρου.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας συμμετέχουν 50% - 50% οι Pinston Holdings Limited (συστάθηκε στις αρχές περασμένου Ιανουαρίου) και Nova Telecommunications.

Σκοπός της Εταιρείας είναι:

  • Η παραγωγή, εμπορία, εγκατάσταση, εκμετάλλευση και λειτουργία πάσης φύσεως προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και η εν γένει δραστηριότητα στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της ηλεκτρονικής και της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT) και κάθε άλλη συναφής ή/και επικουρική δραστηριότητα.
  • Η εγκατάσταση ή/και λειτουργία ή/και διαχείριση ή/και εκμετάλλευση πάσης φύσεως δικτύων και υποδομών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, καθώς και υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών ή/και λογισμικού - πληροφοριακών συστημάτων.
  • Η παροχή υπηρεσιών της Κοινωνίας της Πληροφορίας (συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου).
  • Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παροχή κάθε είδους συστημάτων, οργάνων και υποδομών για την εξυπηρέτηση όλων των ανωτέρω, η εγκατάσταση και λειτουργία κάθε είδους εξοπλισμού και συστημάτων τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή/και τεχνολογιών της πληροφορίας (συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας τερματικών συσκευών, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού εν γένει, ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών αυτών) για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών, στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας ή/και σε εγκαταστάσεις τρίτων ή/και μέσω του Διαδικτύου. Διευκρινίζεται ότι στα ανωτέρω περιλαμβάνεται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η ανάπτυξη και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών για την ανάληψη και διαχείριση έργων στους τομείς της τηλεματικής, της τηλεϊατρικής, των έξυπνων πόλεων (smart cities) ή/και των έξυπνων δικτύων(smart networks) καθώς και κάθε είδους λύσεων που βασίζονται στην τεχνολογία του διαδικτύου των πραγμάτων (Internet of Things), του υπολογιστικού νέφους (Cloud Computing) ή/και σε άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες του διαδικτύου.
  • Η παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για τη λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών και προϊόντων. Η εκπόνηση πάσης φύσεως μελετών ή/και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ή/και εκπαίδευσης σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Εταιρείας.
  • Η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και η εμπορία, μεταπώληση, διανομή και μεσολάβηση των ανωτέρω προϊόντων ή/και τεχνολογιών ή/και συστημάτων.
  • Κάθε άλλη συναφή με τον παραπάνω σκοπό δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v