Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ myRewards Coupons: Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης. Αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις σε τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από συνεργασίες που εξασφάλισε η εταιρεία με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

ΔΕΗ myRewards Coupons: Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands

Η ΔΕΗ εγκαινιάζει μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔEΗ myRewards Coupons εξασφαλίζοντας ειδικά για αυτούς προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από συνεργασίες που εξασφάλισε με κορυφαίες μάρκες της αγοράς, αναφέρει ανακοίνωση.

Στην ενότητα ΔEΗ myRewards στο νέο myΔEΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ΔEΗ myRewards Coupons μπορεί να γίνει είτε στα online είτε στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή email.

Στο ΔEΗ myRewards Coupons προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούργιες συνεργασίες που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών καθώς και εποχιακές προσφορές. Η ΔEΗ θα ενισχύει συνεχώς τα προγράμματα επιβράβευσης και την ενότητα ΔEΗ myRewards προσφέροντας ακόμα περισσότερη αξία στους πελάτες της, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Το νέο ΔEΗ myRewards Coupons είναι αποτέλεσμα της νέας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της ΔEΗ που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο.

* Περισσότερες πληροφορίες για το ΔEΗ myRewards Coupons στο myΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v