Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Είδη προσωπικής υγιεινής σε ευάλωτους συνανθρώπους μας προσφέρει η Παπουτσάνης

Επιλέγοντας προϊόντα από τις σειρές Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι, συμβάλλουμε όλοι στην πρωτοβουλία αυτή. Η δράση πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια λιανικής πώλησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου και συνοδεύεται από προσφορές.

Είδη προσωπικής υγιεινής σε ευάλωτους συνανθρώπους μας προσφέρει η Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης, ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, προσφέρει, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση GIVMED, προϊόντα προσωπικής υγιεινής σε ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, επιλέγοντας προϊόντα από τις ανανεωμένες σειρές των brands Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι της Παπουτσάνης, συμβάλλουμε όλοι στην προσφορά προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Η ενέργεια πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια λιανικής πώλησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου και συνοδεύεται από μεγάλες προσφορές.

Θέτοντας, για μία ακόμη φορά, τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η Παπουτσάνης στηρίζει πρωτοβουλίες που καλύπτουν σημαντικές ανάγκες και εξασφαλίζουν τα αναγκαία σε ευάλωτες ομάδες. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της GIVMED «Health Sector for Society», η Παπουτσάνης έχει αποστείλει χιλιάδες προϊόντα ώστε να καλυφθούν ανάγκες ανθρώπων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v