Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατάστημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα άνοιξε η σουηδική Hästens, συνεργασία με Candia

Τη συνεργασία της με την Αφοι Βελιβασάκης ανακοίνωσε η σουηδική εταιρία. Οι δηλώσεις.

Κατάστημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα άνοιξε η σουηδική Hästens, συνεργασία με Candia

Η σουηδική εταιρεία κατασκευής κρεβατιών πολυτελείας ΗÄSTENS, και η ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, που είναι γνωστή για τα προϊόντα ύπνου CANDIA, επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με το άνοιγμα του πρώτου ολοκληρωμένου καταστήματος Hästens στην Αθήνα.

Η Hästens, η οποία ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1852, είναι μια οικογενειακή εταιρεία έκτης γενιάς που ισχυρίζεται ότι κατασκευάζει τα πιο πολυτελή κρεβάτια και στρώματα στον κόσμο.

«Είμαστε χαρούμενοι που το απαιτητικό κοινό της Ελλάδας και οι επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο που αναζητούν αποκλειστικά την πρόταση ευεξίας Hästens μπορούν πλέον να την απολαύσουν στο νέο κατάστημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα. Μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την πορεία της μάρκας και της συνεργασίας μας» δηλώνει ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens.

«H CANDIA συνεχίζει να επενδύει σε καινοτομία, σε νέα προϊόντα και υλικά, στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό των εμπορικών σημάτων CANDIA, Bodyfix και VIOSTROΜ, και φυσικά στους ανθρώπους της. Με την προσθήκη της Hästens, η CANDIA προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με αυτή τη βασική φυσική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, τον ύπνο. Μια επιτυχία που συμπίπτει χρονικά και με τα 50 έτη λειτουργίας της», δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Μιχάλης Χ. Βελιβασάκης.

Τα είδη Hästens μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα μετά από ραντεβού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v