Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τάκης Πέρκιζας νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΨΑ

«Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εταιρική και επιχειρηματική της αναβάθμιση και η αύξηση του μεριδίου αγοράς, δηλώνει ο νέος επικεφαλής της εταιρείας.

Ο Τάκης Πέρκιζας νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΕΨΑ

Μετά την απόκτηση σημαντικού μετοχικού ποσοστού στην EΨΑ από το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης), ο Τάκης Πέρκιζας τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, ενώ θα είναι επίσης και μέλος του ΔΣ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τάκης Πέρκιζας έχει διανύσει μια επιτυχημένη πολυετή πορεία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης σε ηγετικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, υπηρεσιών, λιανεμπορίου και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τις εταιρίες: Johnson & Johnson, Γερμανός-OΤΕ, Wind, Credit Agricole, και Coca-Cola ΗBC. Επίσης, ως σύμβουλος Ανώτατης Διοίκησης, έχει αναλάβει σημαντικά έργα εταιρικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης σε αντίστοιχους κλάδους και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Ο νέος CEO της EΨΑ Τάκης Πέρκιζας δήλωσε: «Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εταιρική και επιχειρηματική της αναβάθμιση, η αύξηση του μεριδίου αγοράς και η ενίσχυση της παρουσίας των ποιοτικών προϊόντων της ΕΨΑ τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και στις διεθνείς αγορές, με κύριους ορίζοντες τις σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, τεχνογνωσία, εμπορική πολιτική, αλλά και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Κοινή φιλοδοξία όλων των μετόχων και της νέας διοίκησης είναι να οδηγήσουμε την εταιρεία εκεί που πραγματικά αξίζει, βάσει της ιστορίας, του ονόματός της και της ποιότητας των προϊόντων της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v